Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Ми звикли сприймати на віру прописні істини. Настав час вчитись аналізувати! " Не може бути" - прем’єра на К1!

10 березня 2011 | 18:45

У програмі спростовуватимуться сумнівні, з точки зору науки і формальної логіки речі, навіть якщо вони є поширеними або загальноприйнятими.  Вся інформація, яка подаватиметься в програмі, – взята з відкритих джерел (книг та Інтернету). У кожній програмі обов'язково будуть коментарі експертів, які допоможуть розібратися в тій або іншій темі.

- Ми відповідатимемо на питання, відповіді на які можуть принести людям користь, -  говорить ведучий Олександр Тесленко. -  Тема першого випуску - лінь. Говорячи про це, ми чітко даємо кожній людині ознаки і по ним ставимо діагноз, яка у нього лінь і як з цією лінню боротися, якщо з нею взагалі потрібно боротися. Назва програми "Не може бути" - відносно ліні - про те, що лінь виявилася не такою поганою, як ми про неї думали. У кожній програмі будуть присутні експерти. Вони не просто гратимуть роль джерела інформації, це будуть люди, які дуже добре знаються на своєму питанні і яким не все одно, їм є про що розповісти, їм хочеться розповісти, саме тому вони і потрапляють в цю програму.

А може бути, що всі ці обгрунтовані аргументи, можна спростувати? Навряд чи. "Не може бути" - не пропустіть у неділю, 13 березня, о 11:55!

Телепрограма