Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Прем'єра! З 1 листопада в ефірі гумористичне скетч-шоу "ПанаЄхало!"

25 жовтня 2011 | 12:23

Київ - столиця України, місто великих перспектив і таких самих заторів. Логічно, що в Києві живуть корінні кияни. Але, за статистикою, 80% корінних киян складають люди, що приїхали з регіонів у столицю у пошуках кращого життя, кар'єрного росту, вигідного заміжжя тощо. Решта 20% корінних киян називають їх "ПанаЄхало!"

"ПанаЄхало" - це гумористичні скетчі з життя людей, які приїхали у велике місто з регіонів України в пошуках кохання, грошей, слави чи самих себе. Ці люди долають труднощі, знаходять роботу, знаходять нових друзів, шукають кохання, народжують дітей і міцно пускають коріння, закохуючись у це велике місто. "ПанаЄхавшие" стають частиною величезного і повного можливостей мегаполісу, зливаючись з ним і переплітаючись настільки міцно, що часом витісняють корінних мешканців. Кияни ж у свою чергу називають їх "ПанаЄхало!".

"ПанаЄхало!" - це шоу, в якому кожен зможе упізнати себе, свого друга, своїх сусідів або колег. Шоу, в якому повсякденні історії з життя "великого міста" показані у вельми незвичайному ракурсі, і часом дратівливі у повсякденному житті моменти - змусять сміятися до сліз.

Автором ідеї та продюсером виступив Вадим Мічковський, відомий багатьом глядачам як персонаж Дядя Жора. Шоу знято на замовлення телеканалу К1.

- Це шоу почасти автобіографічне. Я сам з тих, хто в пошуках "кращої долі" приїхав до столиці, сподіваючись "зловити свою удачу за хвіст". Я ніколи не шкодував про свій вибір, так само як і мільйони людей, для яких Київ став рідним містом. Але я з повагою і ніжною прихильністю ставлюся до міста, в якому народився, зростав і став особистістю. Я пишаюся тим, що належу до людей, які приїхавши до столиці, знаходять себе, роблять кар'єру, досягають висот і ніколи не здаються і не відступають. У житті зі мною траплялися кумедні і абсолютно безглузді випадки, багато з яких стануть сюжетами для скетчів у новому шоу "ПанаЄхало!" - розповідає дядя Жора.

Телепрограма