Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Найстильніша прем'єра цього літа! Романтичне шоу "Вдягни мене, якщо зможеш" -з 18 червня на К1!

14 червня 2012 | 12:10

Найстильніша прем'єра цього літа! Романтичне шоу "Вдягни мене, якщо зможеш" -з 18 червня о 19:00 у будні на К1!

"Вдягни мене, якщо зможеш!" – це романтичне шоу для сучасних модників і модниць! Три хлопці  змагаються  за право запросити на побачення прекрасну дівчину. Вона обере лише одного, того хто зможе підібрати їй найкраще вбрання для романтичної вечері. Для цього кожен з претендентів має 2 000 гривень та лише 30 хвилин, аби їх витратити.

Ведуча проекту - відома телеведуча і актриса кіно Яніна Соколова

"Я думаю, надзвичайно цікаво буде глядачам спостерігати за тим, як хлопці, які справляють враження людей, які нічого не розуміють не те, що в моді а й взагалі в тому, як виглядає дівчина, що вона для цього робить, які зусилля для цього докладає - дивним чином розбираються в тенденціях, знають значення слова "тренд" і безпомилково підбирають розміри не тільки верхнього одягу, але і нижньої білизни. Наш акцент поставлений не тільки на те, що одяг і шопінг - це частина життя, якій варто приділити особливу увагу.Думаю, що  глядача зацікавлять історії відносин, вони більше будуть стежити за взаємодією людей, ніж за тим, що зараз в тренді. Але проект все ж допоможе розібратися в тому, що все-таки слід носити, а що потрібно зняти негайно. Ми б хотіли, щоб люди знайшли баланс між тим, що носити модно і що тобі личить" - говорить ведуча Яніна Соколова

Модні бутіки відкривають свої двері для відчайдушних романтиків. Хто з них вгадає смаки дівчини та вирушить на незабутнє романтичне побачення? Все  це у модному і романтичному шоу "Вдягни мене: якщо зможеш" - з 18 червня о 19:00 у будні на К1!

Телепрограма