Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Зухвалий дизайн Нью-Йорку: шопінг в стилі "Секс і місто" від "Орел і Решка. Шопінг"

27 лютого 2014 | 19:31

Відразу ж після Тижня моди у Нью -Йорку  ведучі пройшлися вулицями міста в пошуках цікавих місць. Блошині ринки або бутики модних дизайнерів, тотальні розпродажі або закриті аукціони - ще невідомо який шопінг виявиться більш цікавим!

Дивіться у суботу, о 16:50 у програмі "Орел і Решка. Шопінг" про такі найцікавіші місця для шопінгу:

1. Магазин Patricia Field (306 Bowery, Between E Houston &Bleeker St.)

Патриція Філд - відомий у Нью-Йорку стиліст і дизайнер, що стала буквально уособленням стилю міста. Її послугами постійно користуються зірки шоу-бізнесу та представники місцевої богеми. Це Патриція створювала неповторний стиль для всіх героїнь серіалу «Секс і місто» і образи у фільмі «Диявол носить Prada».

У своєму магазині дизайнер виставляє не тільки речі з власної колекції, в ньому так само можна знайти  творіння інших відомих дизайнерів. До речі, на відміну від інших мультибрендових бутиків, ціни в Patricia Field доступні практично кожному, тут немає потрійний накрутки на речі. Наприклад, сонцезахисні окуляри можна купити всього за 15$, а класні «водійські» рукавички - за 20$.

Патріція Філд і Маша Івакова

2. Бутік New York Vintage (117 West 25th Street)

Це один з найпрестижніших вантажних шоу- румів У Нью -Йорку , та і у всій Америці. Серед його постійних клієнтів: Ріана , Скарлет Йохансон і навіть Мішель Обама. Незважаючи на зірковий список клієнтів, елегантні рукавички 50 -х років у цьому магазині обійдуться вам всього в $ 65 . А ось сукні 20 - 30 -х років влетять в копієчку, в середньому вони коштують $ 2000. Другий поверх магазину - це справжній музей історії моди. Усі сукні тут вийшли лише під голки іменитих кутюр'є кілька десятків років тому. Деякі з нарядів можна взяти напрокат , але деякі речі не дають навіть в оренду , не кажучи вже про продаж. Проте помилуватися на шикарним вбранням можна, дещо орендують тут спеціально для зйомок голлівудських фільмів , і навіть можна приміряти капелюшок Леді Гаги абсолютно безкоштовно . Головне - заздалегідь домовитися з власником бутіка про відвідування

У Бутіку Патріциї Філд

3. Міні-универмаги Scoop NYC (873 Washington Street) и Jeffry (449 West 14th Street)

Універмаги, де зібрані наймодніші  молодіжні бренди, - знаходяться на великих торгових вулицях. І після їх відвідування можна прогулятися по вуличках далі і, звичайно ж, заглянути в розташовані на них Stella McCartney і Alexander McQueen. Взагалі в цьому районі маса самих різних - маленьких і великих, відомих і не дуже - бутиків. Наприклад, в Auto продаються унікальні речі для дому, подарунки, а на задньому дворі періодично влаштовують розпродажі. А Destination - криниця всіляких аксесуарів.

4. Магазин модного одягу та аксесуарів Oak (28 BondStreet)

Знаходиться в модному Meatpackingdistrict. Чому туди? А тому що саме тут представлені рідкісні і дуже креативні дизайнери зі всього світу. В асортименті - оригінальний парфум із запахом крові, порцелянові метелики для фрака і величезні модні плащі різних кольорів

Костянтин Октябрський та Маша Івакова

5. Секрети бюджетного шопінгу від «Орла і Решки»

Таймс сквер - найпопулярніша вулиця серед туристів. І ціни на сувеніри там відповідні. Звичайну футболку «ILOVENY» продають за 8$. Якщо в ваш шопінг-лист входять сувеніри типу очок з американським прапором або фігурка статуї Свободи, сміливо вирушайте в ЧайнаТаун (станція метро CANAL). Там, всього лише в ста метрах від метро, ви зможете купити 5 футболок за 10$ і обдарувати ними всіх друзів і родичів вдома. Та й статуя Свободи тут вам обійдеться в $ 15 замість 40$..

 

 


Телепрограма