Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Відпадний шопінг у Майамі від "Орел і Решка. Шопінг": місто понтів та автомобілів

Відпадний шопінг у Майамі від "Орел і Решка. Шопінг": місто понтів та автомобілів

14 березня 2014 | 17:24

Майамі - це курорт. І як на кожному курорті туристи тут входять в кураж і перестають рахувати гроші. Витрачають наліво і направо. Тому і магазини в Майамі всі як на підбір - яскраві, привабливі  в яких так і хочеться спустити все до останньої копійки. Отже, золота картка дісталася у цей раз Маші Іваковій, найдорожчі покупки найпонтовішого узбережжя світу  у неї в кишені – немає нічого неможливого!

Костянтин Октябрський та Маша Івакова

Автомобіль


Майамі - місто понтів . Головні понти в Майамі - це автомобілі. Будьте готові , що за дорогий автомобіль попросять немаленький заставу,5-7 тисяч доларів. Маша взяла Ламборджіні Галардо Спайдер - розкішна машина на один день (3000 доларів / день)

Автомобіль

Музей еротики

Майамі вважається сексуально розкутим містом, тому не дивно, що тут знаходиться відомий на всю Америку музей еротики. У цьому музеї зібрані всілякі предмети мистецтва, пов'язані з еротикою. Машине завдання - привезти з Майамі щось, що передає дух міста. Вона обрала колекційне видання еротичних гравюр Рембрандта.

Галерея із проволокою

Майамі - дійсно креативне місто . Тут дуже багато арт- районів, музеїв, виставок і галерей. У цій галереї кожен твір виконано з цільної проволоки. Тобто художник відміряє потрібної довжини дріт і скручує з нього скульптуру. І не машиною скручує, а руками. Все це можна купити , привезти додому і повісити на стіну. Ціни, щоправда , захмарні. Ну , це ж мистецтво все-таки.

Харчування в Майамі. Гранола

Ще один понт в Майамі - гарна фігура. Щоб можна було виставляти її напоказ. Тому дуже модно вести здоровий спосіб життя і їсти органічну здорову їжу. Гранола - це модний , маямський, корисний продукт. Гранола - це по суті мюслі, ті ж пластівці, горіхи і сухофрукти. Гранола від мюслі відрізняється лише тим, що її заливають солодким сиропом і запікають у духовці. Від цього вона стає хрусткою, солодкою і ароматною. Гранолу продають у скляних банках , тому можна забрати з собою

Парк з метеликами і садовими меблями

Побачити тропічну флору у всій красі можна в дивовижному ботанічному саду Феарчайлд . Дерева какао, кави, джекфрута, гарцинії, мангостини , дуріана , а також папороті, бегонії , орхідеї, пальми і столітні баобаби .А ще тут спеціально розводять тропічних метеликів. Виявилося, що в цьому саду ще й продається дорогі дизайнерські садові меблі ! Столики і всілякі лавочки - все зроблено з цілісного шматка дерева. Все дійсно дуже дорого. Але і виглядає круто і солідно. Маші сподобався шезлонг. Він теж з цілого шматка дерева. Всі тріщини зроблені штучно, а краї спеціально заокруглені

Ціна такого дива: 40 тисяч доларів


Кеннеді спейс центр

У Флориді знаходиться знаменитий мис Канаверал. Це справжній космодром, звідки запускають ракети в космос. А так само там є космічний центр імені Кеннеді - з атракціонами і магазинами , де знаходиться справжнісінький центр управління космічними польотами. Потрапити туди можна. Але поряд побудували унікальний парк з космічними атракціонами для всіх бажаючих.
Можна подивитися фільми про освоєння космосу. Сходити в музей , щоб побачити справжні ракети, скафандри і капсули, в яких космонавти повертаються на Землю. Можна подивитися, як виглядали перші центри управління польотами і навіть відчути космічні перевантаження в спеціальних кабінах

Шопінг в Майамі на 100 доларів. Костя Октябрський


Магазин «Арт деко»

У Майамі дуже цікава архітектура. Всі будівлі невисокі, в пастельних тонах,  але з яскравими декоративними елементами. А вивіски наче зі старих фільмів. Такий стиль в архітектурі і дизайні називається арт -деко. Арт -деко - це все те , що було модно в 20 -х і 30 -х роках - в епоху джазу і великих кадилаків . Весь Майамі- Біч - це яскрава ілюстрація стилю арт -деко. Тут дуже багато автомобілів тієї епохи , а найпопулярніший магазин на Оушн- драйв - магазин постерів в стилі арт -деко.
На перший погляд цей магазин - звичайна сувенірна крамниця, де можна купити сонячні окуляри у формі мартінок або ніж для піци у формі роликового коника . Але головна фішка - ті самі арт -деко постери - це такі собі стилізовані під ретро картинки, які більше на афіші схожі. Теми постерів - романтика, пов'язана з курортом і океанськими лайнерами, шик автомобілів , швидкість локомотивів , джаз і красиві жінки. Можна повісити вдома на стіну і мудрувати перед гостями про арт -деко. Таких постерів більше ніде не знайдеш , тільки в Майамі.

Магазин художника Ромеро Брітта

Найкреативний район Маямі - Вінвуд . Район - галерея . Тільки замість картин - цілі стіни, розмальовані графіті. Стіну з графіті неможливо відвезти додому. Але графіті, перенесене на картини і сувеніри - цілком. Картини - дороге задоволення , але яскравий аксесуар цілком по кишені кожному. Фігурка від Брітта коштувала Кості 27 доларів.

Харчування в Майамі, якщо в кишені лише 100 доларів

«Пінчо фекторі» - не звичайна бургерна. Тільки тут продається найдивніший бургер у всій Америці - бургер з варенням із гуайяви! Вартість його - 10 доларів.
Замість звичних булочок в цьому бургері - солодкі слойки! Всередині - варення з гуайяви. Гуайява - це тропічний фрукт, схожий на грушу. Між слойки з варенням - рубана яловича котлета і сир. Поєднання солодкого варення і смаженого м'яса з гострими спеціями - дуже незвичайний смак.

Телепрограма