Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Шопінг в ритмі танго. "Орел і Решка. Шопінг" в Буенос-Айресі!

Шопінг в ритмі танго. "Орел і Решка. Шопінг" в Буенос-Айресі!

28 липня 2014 | 13:51

Буенос-Айрес - cтолиця і творчий осередок Аргентини. Найбільше і найкрасивіше місто країни по праву називають "Парижем Південної Америки". Шопінг в Буенос-Айресі – легкий, веселий та імпульсивний, як і самі жителі міста. А у перерві між шопінгом ви зможете випити мате, з’їсти відмінний стейк і, звичайно, станцювати танго!

Ексклюзивний шопінг у Буенос-Айресі, коли у вас необмежений бюджет:

Шопінг КАЛАБАС. Магазин El Nudo Arenales 1325

Чай мате для мешканців Буенос-Айресу – найулюбленіший напій, приблизно, як для нас кава. П'ють його зі спеціальної чашки – калабасу. У магазині "El Nudo" їх роблять у подарунок для "зірок" та президентів всього світу. Маша замовила розкішний калабас зі срібним оздобленням за $1,600. Робиться він зі звичайного гарбуза, і саме гарбуз надає чаю особливий терпкий смак.

Шопінг ШУБА ГАУЧО. Магазин Cardon Av. Alvear 1750

Буенос-Айрес – це країна пристрасного танго, смачного м'яса і... гаучо. Так називають місцевих ковбоїв. І якщо ти схожий на гаучо –  в Аргентині ти будеш неймовірно крутий. Для цього потрібно лише три речі: ніж, пончо та болеодорас (ласо), які можна знайти в спеціальних фешн магазинах. Дівчата ковбоїв гаучо підберуть там вироби зі шкіри та хутра. Маша, наприклад, придбала ефектну дублянку із лами за $450.

Шопінг СТЕЙК. Ресторан Don Battaglia Av. Raul Scalabrini Ortiz 802  

Якщо є рай для м'ясоїдів, так це Аргентина. Вона славиться своїми особливими породами корів, які дають найкраще м'ясо у світі. Ресторани, що спеціалізуються на м'ясі, називаються "Parrillada". Тут величезна порція смачних, соковитих стейків з яловичини коштує $36.

Шопінг ФІЛЕТЕАДО. Майстерня Альфредо Дженовезе Almirante FJ Segui 1465

Приїхавши до Буенос-Айресу, одразу помічаєш яскраві, оригінальні візерунки на будівлях міста. Це – "філетеадо", вид мистецтва, який зародився в Аргентині і є національною гордістю. Всі розписи – завжди авторські, їх роблять на замовлення у відомих майстрів. Картина в цьому стилі буде цікавим пам'ятним подарунком. Маші табличка з розписом та надписом "Орел і Решка. Шопінг" коштувала $200.

Шопінг ТУФЛІ ДЛЯ ТАНГО. Шоу-рум Comme il Faut Arenales 1239 door 3 apt.

Неможливо уявити Аргентину без танго! Пристрасні ритми захоплюють і не можливо втриматися, щоб не станцювати самому. Але спочатку треба придбати спеціальне взуття. Туфлі для танго повинні бути зручні та стійкі. Висота підборів, 7, 8 і 9 см., залежить від віку танцівниці. Маша, звичайно, обрала найвищі. Як справжній шопоголік, вона купила цілих 10 пар вартістю $1,300.

Шопінг Milonge. Amigos del Corazon Tango Colle Sarmiento 4006

У Буенос-Айресі танго танцюють скрізь: на вулицях, вдома та у спеціальних залах. Називаються вони "Milonge", і сюди приходять як професіонали, так і новачки. Перш, ніж іти на танцпол, Маша найняла персонального тренера, його послуги коштували $200. Щоб навчитися танцювати танго потрібно запам`ятати лише 8 основних рухів, та головне – цілковита довіра партнеру.

Незабутній шопінг у Буенос-Айресі, коли у вас лише $100:

Шопінг РИНОК САН-ТЕЛЬМО. Ринок Сан-Тельмо, площа Dorrego

Сан-Тельмо – найстаріший район міста. Тут живуть ремісники і художники. Любителі антикваріату зможуть відвідати блошиний ринок і знайти щось оригінальне. Серед старовинного мотлоху трапляються дуже круті речі: Антон, наприклад, знайшов гітару з панциру броненосця (чаранго) за $40! Сьогодні ці тварини знаходяться під захистом, і таких інструментів вже не роблять – унікальній гітарі більше 80 років. А ще Антон придбав старовинний калабас за $15. Запам'ятайте: чим давніший калабас, тим ароматніший і смачніший буде мате. 

Шопінг ЧОРІСО. Вулиці Буенос-Айресу

Чорісо - своєрідний хот-дог по-Аргентинськи, тільки замість сосиски туди кладуть рублену яловичину. Якщо у вас обмаль грошей - це ідеальна варіант, щоб втамувати голод. Чорісо дуже жирний та поживний і коштує лише $1 - дешево і сердито.

Шопінг КНИЖКОВИЙ МАГАЗИН. Книжковий магазин El Ateneo Av. Santa Fe 1860

У Буенос-Айресі є унікальний книжковий магазин. Він знаходиться у справжньому театрі! Всередині дуже красиво: золоті ліпнини, розписні стелі та сцена з завісою. А ще тут колосальна кількість книг авторів зі всього світу. За $3 Антон придбав комікс про 6-річну дівчинку Мафальду. Це друкований символ №1 в Аргентині, як для американців "Супермен".

Шопінг СУВЕНІР. Район La Boca

Ла Бока – туристичний і найбільш яскравий район міста: його домівки розмальовані всіма кольорами райдуги. Саме тут можна відчути, що таке справжнє аргентинське танго. Просто на вулиці Антона запрошує на танець зваблива аргентинка – його перший досвід завершується оплесками та феєричними емоціями. На пам’ять про Ла Бока він придбав годинник-платівку, який відображає хуліганський дух Буенос-Айресу.

Буенос-Айрес – безпосередній, творчий, яскравий та емоційний. Тут можна дозволити собі будь-яке шаленство, і влаштувати незабутній шопінг, навіть зі $100 в кишені.

Телепрограма