Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Вони знову разом. Але це вже зовсім інша історія! Наталія Орейро і Факундо Арана в новому серіалі "Ти - моє життя" на К1!

Вони знову разом. Але це вже зовсім інша історія! Наталія Орейро і Факундо Арана в новому серіалі "Ти - моє життя" на К1!

29 липня 2014 | 19:12

Серіал "Ти - моє життя" має прихильників по всьому світу. Чарівна історія кохання, розбавлена ​​гумором, припала до смаку всім шанувальникам "Дикого ангела" і навіть тим, хто його не бачив.

Історія кохання заможного чоловіка, який поступово знаходить сенс життя, і бідної дівчини, яка вміє боротися, розвивається стрімко. Ці двоє долатимуть перешкоди на шляху до справжнього щастя! Через багато років після зйомок у "Дикому ангелі" найромантичніша пара Аргентини знову разом. Але вже в зовсім іншій історії!

Cюжет:

Красуня Есперанса - професійний боксер. Вона змушена залишити ринг після несподіваної травми руки. У пошуках роботи Есперанса (друзі звуть її Крихітка) приходить в офіс великої будівельної компанії, очолюваної Мартіном Кесада. Біля дверей офісу і відбувається доленосна зустріч: він поспішає на нараду, вона йде найматися на роботу; вони ні слова не говорять один одному, але між Крихіткою та Мартіном одразу виникає щось романтичне і прекрасне. Але на шляху до щастя вони змушені подолати безліч перешкод, випробувати один одного, зруйнувати інтриги заздрісників і пізнати себе.

Наталія Орейро про Есперансу: "Це ніжна дівчина, але трохи неосвічена: коли вона говорить, то з'їдає букву "с". Вона проста, щира, заповзятлива, відважна й жвава. Можливо, через це в глибині душі вона хоче бути боксеркою".

Факундо Арана про Мартіна: "Мартін - гіпертрофована карикатура на Факундо в самому смішному і драматичному сенсі. У всіх персонажах є щось від мене чи, принаймні, якась сторона моєї особистості. Хто не закохувався хоча б раз у таку дівчину, як Есперанса? Не можу не закохатися в солоденьку, волелюбну і розчаровану своїм життям. Те ж саме відбувається з публікою, цей персонаж підкорює навіть операторів".

Цікаві факти про серіал:

• Саундтрек до серіалу: Natalia Oreiro - Corazon Valiente, ремейк однойменної пісні співачки Gilda, виконаної ще в 1996 році.

• Для ролі Наталія Орейро спеціально займалася боксом. Її тренувала краща боксерка Аргентини - Марсела (Тигриця) Акунья.

• Факундо Арана вчився їздити на гоночному боліді і під час зйомок зламав собі 2 пальця на руці.

• За сюжетом є моменти, де Крихітка і Мартін летять в літаку. Наталія сказала, що без пілотного посвідчення у Факундо, в літак ні ногою, для цього йому довелося закінчити курс водіння літака.

Дивіться серіал з вівторка по п'ятницю о 13:30!

Телепрограма