Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Ола, Ріо! Ола, життя в стилі карнавалу!

Ола, Ріо! Ола, життя в стилі карнавалу!

31 липня 2014 | 13:33

Ріо-де-Жанейро на сьогодні – це синонім слова "рай". Білосніжні пляжі, прозора вода теплого океану, і все це під ритми запального самбо. В Ріо є все: від історичних кварталів до жебрацьких районів "фавел". Тут, в Бразилії, можливо все! Шопінг в місті, де мешкає дух свободи, – захоплююче дійство, яке залишить незабутні спогади!

Фантастичний шопінг з обмеженим $100 бюджетом:

Шопінг Пляж Копакабана Av. Atlantica, Copacabana

Якщо в небесної канцелярії є таємне посольство, то воно точно тут, на пляжі Копакабана. Білосніжний пісок, теплі, прозорі хвилі Атлантики та спокусливі німфи в бікіні. А ще тут буквально торгують мріями. Така собі "виконавиця мрій" виглядає, як звичайнісінька стрічка, за деякий час вона виконує три заповітні бажання. І коштує всього пів долара.

Подорож до Бразилії - це занурення в атмосферу свята. Воно тут всюди, навіть фрукти зовні більш нагадують ялинкові прикраси.

Шопінг Санта-Терезія

Санта-Терезія – район сонячного Ріо, який продувається всіма вітрами. Район старовинних будинків на вершині пагорба в центрі міста, його давно облюбували художники і богема. Дух в Санта-Терезії захоплює не тільки від видів центру Ріо, а й від яскравих розписів на стінах кварталу. Привабливості району додає і його трохи сільська атмосфера, з мощеними бруківкою вуличками, по яких біжать рейки старовинного трамвайчика, і відмінні місцеві ресторани. Сподіваючись знайти щось насправді унікальне в Санта-Терезії, забобонний Антон, серед інших сувенірів, обрав оберіг-фігу. Бразильській оберіг від негод коштував йому $12.

"О, Ріо, Ріо! Ріо-де-Жанейро! Знай, я приїду на днях" (О.Бендер). Музика займає в житті країни почесне перше місце. Від самого народження, життя бразильця проходить під ритми запального самбо.

Шопінг Музика Ріо, Santa Teresa 1`Igreja Batista

"Нехай все буде самба!", – проголосив Антон і придбав гідний подарунок цінителю музики, тобто собі. Платівку "мами" самби Бет Карвальйо. Подарунок не з дешевих, 15 баксів, але Бразилія не місце, де можна відмовляти собі у задоволеннях!

Якщо ви не відвідали Копакабану вночі, можна сміливо стверджувати – ви не були в Ріо!

Шопінг район Copacabana

В Бразилії футбол – національна гордість. Мабуть, неможливо знайти людину, повністю байдужу до нього. Коли по телевізору транслюють матчі національної збірної, життя в країні зупиняється. Закриті підприємства, офіси, магазини, не ходять автобуси. Неможливо побувати в Бразилії і не придбати символ символів – футбольний м’яч з зображенням бразильського стягу. Суто бразильський сувенір коштував Антону $18.

Ексклюзивний шопінг у "Місті Бога", якщо у вас необмежений бюджет:

Куди піти з золотою карткою? Звісно, що на Іпанему, – головну торгову артерію Ріо.

Шопінг Бікіні. Rua Visconde de Piraja 351-Ipanema

Вічне літо диктує свої умови стилю. Головний модний аксесуар в Ріо – яскраве і обов’язково сексуальне бікіні. "Пасти задніх" перед бразилійками – не в стилі справжньої блондинки. Маша завітала до бутіку "Блюмен". Це найшановніший бренд купальників в Бразилії. Нещодавно він почав брати участь у найпрестижніших світових показах. Маша примірила три супер-сексуальні комплекти і не змогла відмовити собі в задоволені придбати усі… ну, і капелюшок на додачу. Білявка лишила в магазині $350 і вирушила далі, тішити себе шопінгом.

Бразилія ламає стереотипи! На відміну від українців, чоловіки в Бразилії постійно займаються спортом, щоб бути у формі і подобатись жінкам. А жінки не виснажують себе фітнесом. Навпаки, дотримуються спеціальної дієти, яка гарантує пишні форми, що так подобаються чоловікам.

Шопінг "Бразильські форми". Aletex 350

Якщо у вас надшвидкий метаболізм і до "бразильських форм" ще їсти і їсти, – не журіться. Експрес метод існує – труси з підкладками, які швиденько нададуть омріяних апетитних форм. Винахідлива Марія, для здобуття потрібного ефекту "Вау!", поєднала одразу дві пари. Ідеальна "бразильська попа" коштувала Маші 80 баксів.

Шопінг Консультація хірурга. Rua, Rua Dona Mariana, 65-Botofago

В Ріо пляжний сезон триває весь рік, а значить і фігура має бути завжди в ідеальній формі. Якщо ви надаєте перевагу більш радикальним і дієвим методам ніж оманливі пуш-ап накладки, швиденько збирайтесь на консультацію до пластичного хірурга, як Маша. Красуня вирушила одразу до найкращого пластичного хірурга Латинської Америки – Іво Петанге. Серед його клієнтів: Наомі Кемпбел, Клаудія Шифер. На щастя, хірургу вдалось запевнити блондинку – її фігура в ідеальній формі.

Мешканці Бразилії обожнюють свою країну! Речі, місця, символи, які мають суто бразильський характер, називаються "каріока". Привезти "каріочні" речі – справа честі для професійного шопера. На цей випадок в Ріо існує спеціальний "каріочний" магазин.

Шопінг Магазин Джілсон Мартінс. Rua Visconde de Piraja, 462 B-Ipanema 

Фішка магазину в тому, що там пропонують лише товари з національною символікою Ріо: "Корковаду", "Сонце", ну і, звісно, ультрамодний прапор Бразилії. На заздрість всім подружкам, Маша повезе додому супер-каріочну сумку, де красується бразильський стяг.

В нашому розумінні Бразилія – країна танцюючих мулаток і футбольних віртуозів. Проте, ця гаряча земля має багато інших приводів для захоплення.

У 1945 році молодий підприємець Ганс Штерн заснував власний бренд, який сьогодні є найуспішнішим виробником елітних прикрас у Латинській Америці. Згодом, Ганс Штерн заснував культурний центр, в якому можна дізнатись про історію ювелірної справи і спостерігати за роботою майстрів. Бразилія диктує нові тренди.

Шопінг "Ювелірний бутік". Rua Visconde de Piraja, 490 Terreo Ipanema 

В бутіку Штерна представлені сміливі прикраси для заможних людей, які не бояться експериментувати. Для себе Маша обрала каблучку з величезним кварцом, за якихось $5,400.

Мода в Бразилії не виносить стриманості. Нестримний дух свободи виражається і в зовнішньому вигляді бразилійок. Справжня модниця Марія навідалась до бутіку шалено популярного дизайнера Ізабели Капето, з надією відшукати для себе сукню в стилі нестримної Бразилії.

Шопінг Сукні від Ізабелли Капето. Rua Dias Ferreira 45, Leblon 

Ізабела Капето вже не раз демонструвала, що одяг з-під її рук виходить абсолютно унікальний. Ручна робота, дрібне опрацювання деталей, велика кількість прикрас – у нарядах від Капето є все, що потрібно жінці, яка бажає і вміє відчувати себе прекрасною. Приміривши три сукні, Марія обрала найрозкішнішу, оздоблену акуратними золотими квіточками. Задоволення не з дешевих, сукня обійшлася у 20 тисяч доларів, але власниця безлімітної картки може собі це дозволити.

Карнавал – величезний магніт, який пробуджує творче і емоційне життя Бразилії. До карнавалу готуються за рік: збирають гроші, планують, вигадують наряди, збирають компанії. В карнавальний тиждень все закрито, навіть аптеки і продуктові магазини, тому всі товари першої необхідності варто придбати завчасно. В місті працює лише поліція і травмпункти – все! Усе місто та численні гості збираються на Самбодромі – це огороджена вулиця, довжиною 700 метрів, з трибунами для глядачів.

Шопінг Карнавальний костюм. Rua Rivedavia Correa 60-Gamboa 

Назва "карнавал" походить від латинського "carne vale" – прощай, м'ясо! Тепер стає зрозуміліше, що вкладали бразильці у цю фразу. Безперечно, карнавальні костюми – прекрасні, але і важкі. За час танцю жінки втрачають кілограм(!) ваги. Усі костюми, незалежно від використаних матеріалів, коштують $300. Після того, як карнавал відшумів – ціна тане до символічних $100. Маша обрала білий костюм, в якому вона виглядає, як справжня "Царівна-лебідь".

Шопінг у серці Латинської Америки, Бразилії, яскравий та нестримний. Зануритись у атмосферу вічного свята можна і зі $100 у кишені, головне – потрапити до Копакабани.

Телепрограма