Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Прем'єра на К1! "Рецепти щастя" від Ніки Досаєвої!

27 серпня 2014 | 11:37

Рецепт щастя від телеканалу К1: займайтеся улюбленою справою!

Щоб здійснити свою мрію, не обов'язково бути мільйонером, достатньо мати крихітну кухню в однокімнатній квартирі, книгу рецептів, відмінний настрій і одну хорошу ідею!

Цей проект - не чергова кулінарна програма з непрактичними і дорогими рецептами, а рецепт, як бути щасливим, займаючись улюбленою справою.

Ведуча проекту – кулінар Ніка Досаєва. Ніка мріє відкрити свою міні-пекарню з маленькою затишною кав’ярнею.


Найкомфортніше місце у світі - це дім! Тому зйомки проходили в невеликій київській квартирі ведучої. Щонеділі Ніка готує три страви: сніданок, обід і вечерю. Під час вечері відвідати її домашнє кафе можуть гості, друзі, знаменитості, абсолютно незнайомі люди.

Ввечері гості можуть залишити не тільки свої коментарі та емоції, а й певну суму в скарбничці Ніки. Для гостей немає фіксованої суми за вечерю, кожен залишає скільки забажає. А ввечері вона підраховує, скільки заробила. Всі зароблені під час вечері гроші Ніка збирає в скарбничку, в кожному випуску ми будемо бачити, скільки ще потрібно грошей для здійснення її заповітної мрії: відкриття своєї міні-пекарні та затишного кафе.

У кожній програмі ми будемо знайомити вас з тими, хто готовий, як і Ніка, ризикнути, щоб втілити свою мрію в життя. Це люди, які самі пишуть свої рецепти щастя і вже почали займатися улюбленою справою, почали свій бізнес. Наприклад, у першій програмі ви почуєте історію людей, які відкрили світ щасливих речей. Володимир і Ольга – королі світла, їх бізнес почався з покупки однієї лампочки Едісона. Незабаром їхні світильники здійснили фурор на ринку.
Ведуча проекту, крім телевізійного шоу, буде вести інтернет блог на сайті К1: retsepty.k1.ua. У ньому після ефіру будуть з'являтися рецепти всіх блюд з коментарями Ніки.


Це проект про життя, про мрію, про їжу, про сервіс і спілкування, про щотижневі кулінарні відкриття.

Перший випуск проекту вже цієї неділі, 31 серпня, об 11:00!

Телепрограма