Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Пост для чоловіків. Ви почали жити разом: 7 золотих правил

Пост для чоловіків. Ви почали жити разом: 7 золотих правил

22 вересня 2014 | 15:30

Так часто буває. Ви дивитеся одні й ті ж серіали, їсте суші або піцу, одночасно закінчуєте фрази - все ідеально. Розслабтеся, це пройде. У когось через рік, у когось через два або три. Щасливчики тримаються років до п'яти. Замість чергової серії "Гри престолів" вона увімкне "Відчайдушних домогосподарок" або "Секс і місто". Її почне нудити від запаху пива, вона сяде на дієту, казатиме, що ти чавкаєш і ця зачіска тобі зовсім не пасує.

Як жити разом, коли це трапиться, - читай нижче:

Родичі. Алілуйя! Ти можеш не їздити до мами, якщо не хочеш

Розділи всі родинні зустрічі на два типи. Офіційні і неофіційні. І домовся з дівчиною, щоб не відвідувати неофіційні, коли в тебе немає бажання і настрою (звичайно, якщо ти "накосячив", тоді поїхати до її мами в ваш вихідний доведеться, навіть якщо хочеться її вбити, щоб не мучитись).

Ну а офіційні: троюрідний брат її сестри одружився, помер прадідусь або День народження у мами - це твій святий обов'язок. Можеш одразу підготувати вбрання для кожного випадку і змінюй його залежно від приводу (тільки не переплутай весільний костюм з похоронним, інакше штраф - 5 тижнів поспіль у мами - тобі забезпечений).

Словом, це лише спочатку всі вони будуть тобі подобатись. Це ненавдовго.

Є ваші спільні друзі. А є окремо твої та її

Друзі так класно відволікають від повсякденних проблем. Але уяви, зустрічаєшся ти ввечері з одним за "чаркою чаю" розповісти про те, як вона перевіряє твої акаунти в соцмережах, кишені, і як вона прикольно хрюкає, коли сміється. Чи можливо про це жалітися, якщо вона поруч? Повір, і їй за келихом мартіні хочеться розповісти, як ти загасив сигарету об подаровану її мамою скатертину, вдарив кота дверима від туалету або запхнув свої брудні шкарпетки до її шухляди з мереживною білизною. Візьми за правило мінімум раз на тиждень побути окремо один від одного. Краще два.

Вона готує краще, ніж твоя мама. Навіть якщо це не так

Вона приготувала смачну вечерю? Дякую, кохана, це було надзвичайно смачно. Навіть якщо це не так. Навіть якщо кіт не їсть. А скажеш, що страва смачніша, ніж готує твоя мати, - щастю не буде меж, і ти заробиш додаткові бонуси. Можливо, вже цього вечора. Так історично склалося, що: а) жінки люблять компліменти; б) навіть якщо у неї з твоєю мамою чудові стосунки, їй це підлестить. Не віриш? Перевір. Не треба дякувати.

Дай їй грошей

Якщо вона готує і прибирає у тебе в квартирі, тобі неймовірно пощастило. Тому твоя задача - профінансувати цю благородну справу. Скажи, що гроші на господарство щомісяця, в день зарплатні, будуть лежати тут, в шкатулці, яку ти подарував. На тумбочці, яку ти купив.

Якщо ти не придбав ні шкатулки, ні тумбочки, покупка меблів, ймовірно, теж стане твоїм обов'язком. А ще там туфлі в магазині, як у Сари Джесіки Паркер в серіалі "Секс і місто", і сукня, як у її співробітниці, тільки краще ( і дорожче, щоб ти не сумнівався).

Тому порада: грошей до шкатулки клади трохи більше. Але суворо скажи, що ця сума не буде збільшуватись. Знай, сума збільшуватись буде, але не дуже, доведено.

Сидіння унітазу

Є два типи жінок. Перший тип: ті, хто просить опускати сидіння унітазу ЗАВЖДИ, категорично, беззаперечно. Але, як показують останні опитування, все не так категорично. І є другий тип жінок: які вдячні долі за те, що їхні чоловіки хоча б вчасно згадують підняти це нещасне сидіння. Визнач, з якого типу твоя, і не мучся.

Не кричи на неї

Повір, краще не кричати. Варто тобі підвищити голос, і, навіть якщо вона була не права в усіх сварках за останні півроку, будь-який твій аргумент буде розбитий вщент тільки одним фактом - "Тоді ти на мене кричав". І не посперечаєшся, бо це правда. Історично так склалося, що жінки сприймають чоловічий крик, як ознаку слабкості і втрати контролю над собою і ситуацією. Воно тобі треба?

Навіть якщо від її крику готові тріснути всі лампи в домі, намагайся говорити спокійно (хоча б тихо і монотонно) і незабаром буря вщухне.

Золоте правило. Секрет. Прочитай

Поради ветеранів, які прожили разом від 50 років і більше, - дуже прості. А ця ще простіша. Один з таких ветеранів у інтерв'ю "Книзі Рекордів Гіннеса" стверджував, що саме ці слова є запорукою щасливих стосунків, і він не лінувався повторювати їх з ранку до вечора. Що казати жінці, якщо вона хоче чогось нездійсненного? Він нічого не робив, він просто казав: "Так, люба".

Телепрограма