Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Створюйте щастя своїми руками! Топ 5 хенд-мейд хобі для жінок

Створюйте щастя своїми руками! Топ 5 хенд-мейд хобі для жінок

20 жовтня 2014 | 13:38

Хобі - це простий і, в той же час, найвірніший спосіб зняти стрес та відчути себе щасливою людиною. Зовсім неважливо, що ви робите: в'яжете шарф або ведете свій блог, - сам процес вашої реалізації та втілення ідей здатні істотно поліпшити настрій. Такі заняття чудово відволікають від усіх життєвих негараздів під час різних криз.

Якісний hand-made (хенд-мейд) цінувався завжди, і люди готові за це платити. І хто знає, можливо, саме ваші речі будуть користуватися популярністю, і хобі перетвориться на підробіток або навіть на основну роботу. В ЖЖ-спільнотах, а також на жіночих форумах виставляють на продаж багато речей, зроблених своїми руками. А клієнтів в інтернеті, як відомо, не бракує.

Валяння - це "ліплення" з вовни. Зазвичай роблять іграшки, але можна створювати різні декоративні предмети. Модниці роблять з вовни прикраси, шарфи. Виходить красиво й оригінально.

Декупаж - створення предметів під благородну старовину. За допомогою речей, виконаних в цій техніці, можна повністю змінити зовнішній вигляд свого дому. Серветки, вази, шкатулки, меблі - все можна декорувати та прикрашати.

Скрапбукінг - пам'ятаєте дівчачі альбоми в школі? Це приблизно те ж саме. Скрап - це створення альбомів з аплікаціями, квиточками з кіно, засохлим листям, пам'ятними фотографіями і важливими для вас дрібницями. Кроппери (ті, хто займається скрапбукінгом) вважають, що це дозволяє розвинути почуття власної гідності, зберегти минуле в серці та жити сьогоденням. У стилі "скрап" зараз оформляють багато речей: подарункова коробочка, шкатулка, панно або просто будь-яка мила серцю річ.

Миловаріння - "варити" мило вдома просто і дуже захоплююче. До того ж, ви можете разом з дитиною приготувати ароматний шматочок мила в подарунок, а також додати в нього різних "корисностей" від косметичних масел до зерен маку чи кави.

Полімерна глина - маса, що нагадує собою пластилін, яка за певних умов перетворюється на пластмасу. Створити з полімерної глини можна прикраси, брелоки, біжутерію або імітацію натуральних каменів!

Не відмовляйте собі в задоволенні! Тим більше, що хобі - це не тільки рятівна пігулка від депресії, але і відмінна інвестиція в майбутнє і у ваш душевний стан.

Телепрограма