Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

10 незвичайних покупок від "Орел і Решка. Шопінг"

10 незвичайних покупок від "Орел і Решка. Шопінг"

21 жовтня 2014 | 14:09

Відтоді, як програма вийшла в ефір її творці об'їздили більше 30 міст по всій земній кулі. І чого тільки не привозили наші ведучі зі своїх поїздок! Сьогодні ми пропонуємо вам згадати 10 найбільш незвичайних покупок.

1. Місто - Делі. Покупка - слон


Кості так рідко випадала золота карта, що коли випала, він вирішив придбати щось таке, від чого всі зомліють, особливо Маша. Пам'ятаєте старий жарт: "Всі говорять "Навіщо?", А ти купи слона"? Так от Костя виявився саме тим, хто втілив цю ідею у життя і, зрештою, купив слона. Чарівна дівчинка-слониха на ім’я Сітара обійшлася Кості в 25 тис. доларів.

2. Місто - Ріо. Покупка - труси з пушапом


Дівчата, чи знаєте ви, що ліфчики з пушапом - це вже минуле сторіччя? Справжні модниці купують накладки для попи! Бейонсе, Джей Ло, Кім Кардашиян - гадаєте, над їхніми формами попрацювала тільки природа? Наша ведуча Маша придбала цілих дві пари трусів з накладками, які обійшлися їй у 80 доларів. Не так вже й багато за красу, правда?

3. Місто - Сінгапур. Покупка - підвіска з пурпурного золота


Сінгапур - місто не просто незвичайне, але й багато в чому унікальне. Тут є такі речі, яких немає більше ніде в світі. Наприклад, пурпурне золото. Десять років тому сінгапурський учений додав до звичайного золота сплав алюмінію з паладієм і вуаля! Вийшло золото фіолетового кольору. Ліцензію на його продаж дуже хочуть перекупити Арабські Емірати, але Сінгапур поки непохитний, тому вироби з пурпурного золота можна придбати лише тут. Що і зробила наша ведуча Маша, не пошкодувавши 2 030 доларів за підвіску у вигляді квітки.

4. Місто - Тель-Авів. Покупка - масаж зміями


І правда, у багатих - свої примхи. Наш ведучий Костя випробував це на собі, зробивши небезпечну процедуру. Не можна сказати, що це принесло йому велике задоволення, однак, після неї він отримав абсолютно безкоштовний і, головне, менш екстремальний бонус - масаж ступень маленькими мишками.

5. Місто - Стокгольм. Покупка - музична труна


Виглядає цей інструмент, як звичайна труна, тільки всередині - аудіосистема. Шведський майстер придумав його для себе, а потім вирішив, чому б на ньому не заробити? Винахід став популярним, щоправда, не серед консервативних шведів, а серед прогресивних іноземців. От і Маша не встояла - придбала музичну труну в подарунок людині, яка точно розбирається в музиці - Антону. За 22 200 євро.

6. Місто - Сантьяго-де-Чилі. Покупка - шкарпетки з міді


У Чилі найбільші запаси міді на Землі. Де тут тільки її не використовують! Чилійці навіть придумали виготовляти з міді шкарпетки. Мідь вбиває бактерії і мікроби, позбавляє від неприємного запаху. І навіть покращує обмін вуглеводів в організмі, що дозволило створити спеціальні шкарпетки з міді для діабетиків, які й придбала наша ведуча за 10 доларів. До речі, секрет перетворення міді в текстильну нитку виробники тримають у найсуворішому секреті. Тому шкарпетки з міді ви не купите більше ніде в світі.

7. Місто - Лос-Анджелес. Покупка - фото Ділана та Брендона (серіал "Беверлі Хіллз")


Лос-Анджелес - це, в першу чергу, Голлівуд і все, що з ним пов'язано. Тут є навіть магазин, де продають реквізит, який використовувався на зйомках голлівудських фільмів і серіалів. Щоправда, придбати якийсь сувенірчик зі знімального майданчика улюбленого кіно - задоволення не з дешевих. Але Маші вдалося знайти пам'ятну річ по кишені. Фотографія кумирів дитинства обійшлася їй в 30 доларів.

8. Місто - Буенос-Айрес. Покупка - дублянка з лами в стилі гаучо

Гаучо - аргентинські ковбої - предмет справжньої гордості цієї країни. Вплив гаучо на культуру Аргентини настільки великий, що тут утворився модний стиль, який так і називається - ель-гаучо. Взагалі, костюм справжнього гаучо складається з ножа, пончо та ласо з красивою назвою болеодорас, але наша ведуча вирішила обмежитися дублянкою з лами в національному стилі. Ми, насправді, її розуміємо - дублянка дуже ефектна, і ціна – 450 доларів - не здається нам захмарною за таку колоритну річ.

9. Місто - Берлін. Покупка - окуляри, які неможливо зламати


Ці окуляри роблять з тонкої нержавіючої сталі, не використовуючи ні єдиного гвинтика, без зварювання та без спайки. Дужки окулярів гнуться в будь-який бік, але не втрачають первісної форми. А ще магазин, де продаються ці окуляри, знаходиться в будинку, з даху якого відкривається приголомшливий вид на все місто. І покупцям пропонують піднятися на дах і помилуватися видами через скло вибраних ними окулярів. 450 євро і море задоволення.

10. Місто - Амман. Покупка - розписні страусині яйця

Здавалося б, ну яйця і яйця, що в них такого, це ж не яйця валірійських драконів? Але в Йорданії зі страусиних яєць роблять справжні витвори мистецтва – на них малюють приголомшливі картини, розписують орнаментами, викладають мозаїку, прикрашають різьбленням. Антон не зміг обрати між двома дуже красивими яйцями і придбав обидва - одне за 250 доларів, інше - за 300.

Телепрограма