Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

10 креативних ідей для святкування дня народження

10 креативних ідей для святкування дня народження

22 жовтня 2014 | 15:42

- Коли ваш день народження?

- 22 лютого?

- А рік?

- Щороку.

(с)

Щороку в один і той же день в житті кожного з нас відбувається для когось радісна, для когось сумна, але без сумніву знакова подія - день нашого народження. І так вже історично склалося, що день народження в Україні прийнято відзначати і, як правило, відбувається це досить традиційно. На щастя, у нас немає жорстко регламентованих правил, як саме потрібно це робити, тому ніхто не може вам завадити якось оживити своє свято. Для цього ми пропонуємо вам кілька нетрадиційних ідей і, як завжди, будемо раді, якщо ви поділитеся з нами своїми.

1. Реалізація ідеї номер один потребує деякого часу. Попросіть кожного гостя у свій день народження написати для вас на папері одне побажання, щоб ви прочитали їх рівно через рік у цей же день. І вам, і вашим гостям, певно, буде цікаво послухати, що було написано в цих записках, що збулося, а що не збулося. Можна придумати безліч варіацій цієї ідеї - наприклад, зняти побажання на відео, нагородити призами тих, чиї побажання збулися, писати на записках не побажання, а передбачення. Ви можете придумати будь-який інший варіант, який подобається особисто вам.

2. Ви можете перейняти досвіт у наших східних братів і призначити на святі тамаду - людину, яка буде ведучим вашого застілля. А для того, щоб вибрати тамаду, можна на початку свята організувати конкурс серед ваших гостей. Втім, можна вибрати тамаду і методом жеребкування. Раптом ця роль дістанеться найбільш сором’язливій і тихій людині в компанії? Завжди цікаво подивитися на людину в незвичному для неї амплуа.

3. Приготуйте сюрприз для гостей - танець, пісня, декламація віршів, жонглювання палаючими предметами - напевно, у вас є якісь приховані здібності. Влаштуйте для своїх близьких маленьку виставу. Гості гарантовано отримають заряд гарного настрою, а ви точно зірвете шквал оплесків.

4. Запропонуйте гостям екстремальні розваги - стрільба в тирі, їзда верхи, водні лижі, ковзани. В нашому місті та на його околицях зараз абсолютно не проблематично знайти каток, кінно-спортивний або стрілецький клуб. Для найсміливіших можна організувати стрибки з парашутом, але особисто ми - пас.

5. Влаштуйте квест або рольову гру. І зовсім не обов'язково для цього бігати містом - можна взагалі не виходити з квартири. Наприклад, це може бути детективна гра за мотивами Агати Крісті. "Десять негренят пообідати сіли; Захлинулося одне — дев'ять залишилось".

6. Проведіть свій день народження наодинці з собою. Розуміємо, що цей варіант, підійде далеко не кожному, але точно знаємо, що є люди, які від цієї ідеї будуть в захваті. Пообідайте на самоті в улюбленому ресторанчику, сходіть на фільм, який відповідає лише вашому настрою, влаштуйте для собе релаксацію в спа-салоні, прогуляйтеся своїми улюбленими вулицями міста. Дозвольте собі всі ці приємні дрібниці, на які в повсякденній суєті ніколи не вистачає часу. І насолоджуйтеся кожною хвилиною, проведеною на одинці з цією неймовірною людиною - самим собою.

7. Попросіть своїх друзів організувати ваш день народження. Пам'ятаєте, як у "Щоденнику Бріджет Джонс" іменинниця зіпсувала свою святкову гала-вечерю, і нічого страшного, її чудові друзі заздалегідь замовили столик в ресторані? Ми впевнені, що ваші друзі люблять вас не менше і з радістю погодяться вибрати для вас місце і тематику свята.

8. Приготуйте для своїх гостей печиво з передбаченнями. Або просто листочки, згорнуті в трубочку. Можна серйозні, можна жартівливі, головне, щоб вони були добрими і підіймали настрій. Втім, якщо ви і ваші друзі - готи чи медики, то, швидше за все, передбачення будуть пронизані чорним гумором.

9. Влаштуйте командний турнір. Знову ж, це може бути все, що завгодно, - спорт, карти, караоке, рухливі ігри, перетягування канату. Головне - вміло поділити компанію на дві команди, щоб у кожній була енергійна й азартна людина, здатна зарядити інших своєю енергією.

10. Зробіть у свій день народження щось хороше і безкорисливе для інших людей. Пожертвуйте гроші на благодійність, переведіть бабусю через дорогу, погодуйте бездомну тваринку, прикрасьте свій під'їзд. Ми, на відміну від старої Шапокляк, не вважаємо, що "хто допомагає людям, той марнує час". Той, хто допомагає людям, створює навколо себе ауру позитивної енергетики та гарного настрою. Ми в це віримо, а ви?:)

Телепрограма