Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Готуємо вечерю швидко та легко! Три нескладних рецепта

Готуємо вечерю швидко та легко! Три нескладних рецепта

6 листопада 2014 | 15:46

Продовжуємо публікувати рецепти швидкої та легкої вечері, яку Ви можете приготувати вже сьогодні ввечері для своїх рідних і близьких!

Для приготування кожного з них вам знадобиться не набагато більше часу та сил, ніж для приготування яєчні, а от задоволення, напевно, буде відчутнішим.

Курячий плов в горщиках

Стегенце куряче - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Рис - 6 ст. л.

Сіль (за смаком)

Олія рослинна

Спеції

1. Стегенце помити, розрізати на шматочки.

2. В сковороду налити рослинну олію, покласти м'ясо, поставити на вогонь.

3. Після того, як м'ясо підрум'яниться, додати до нього нарізаний лук і натерту моркву. Тушкувати до готовності.

4. Додати сіль, спеції, перемішати.

5. Взяти три горщика, покласти в них суміш зі стегенець, цибулі та моркви. До кожного горщика додати по 2 ст. ложки рису.

6. До кожного горщика налити води - вище рівня рису на 1,5 - 2 см.

7. Накрити горщики кришками та запікати в духовці 30 хвилин.

Язик по-королівськи

Відварений яловичий язик - 1 шт.

Яйця - 2-3 шт.

Сир - 100 г.

Помідори - 2-3 шт.

Майонез - 200 грамів

1. Яйця відварити та нарізати кружечками

2. Помідори нарізати кружечками

3. Язик нарізати скибочками, викласти на тарілку, змастити майонезом, на кожну скибочку покласти кружечок яйця, знову змастити майонезом, потім покласти кружечок помідора.

4. Притрусити тертим сиром і прикрасити зеленню.

Картопля в беконі

Картоплини середнього розміру - 8-10 шт.

Бекон - 16-20 смужок

Для соусу:

Масло вершкове - 25 г.

Борошно - 1 ст. л.

Бульйон - 250 г.

Сметана - 100 г.

Сіль, перець (за смаком)

Сік половинки лимона

1. Картоплю відварити в мундирах, очистити.

2. Загорнути кожну картоплину в дві смужки бекону, покласти у форму і поставити в розігріту до 200° духовку на 10 хвилин.

3. Приготувати соус. Для цього потрібно розігріти масло, додати борошно, влити бульйон, довести до кипіння, зняти з плити, додати сметану, сіль, перець, лимонний сік.

4. Полити соусом картоплю та запікати в духовці ще 10-15 хвилин.

5. Готову страву посипати свіжою зеленню.

Телепрограма