Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Легкі та оригінальні рецепти салатів до вашого новорічного столу! Частина друга

Легкі та оригінальні рецепти салатів до вашого новорічного столу! Частина друга

15 грудня 2014 | 16:02

Ми продовжуємо публікацію легких рецептів вишуканих та нестандартних салатів для вашого святкового столу. Смачного!

Салат з печінкою та апельсинами

Куряча печінка - 500 г.;

Апельсин - 2 шт.;

Рослинна олія для смаження;

Сіль, перець за смаком;

Біле вино - 100 мл.;

Бальзамічний оцет - 4 краплі;

Листя салату, руколи - 2 пучка;

Тертий пармезан - 20 г.;

Оливкова олія.

1. На сковороді розігріти олію, покласти печінку й обсмажувати з усіх боків до готовності.

2. Влити вино, дати випаруватися зайвій рідині, посолити.

3. Апельсини очистити, нарізати скибочками. Покласти до сковорідки з печінкою.

4. Влити бальзамічний оцет. Тушкувати 2-3 хвилини, потім зняти сковороду з плити.

5. Викласти печінку з апельсинами на сервіровочні тарілки. Зверху розкласти листя салату.

6. Скропити оливковою олією, посипати тертим пармезаном.

Салат з грибами та кальмарами

Кальмари - 200 г.;

Сирі гриби - 200 г.;

Яйця - 2 шт.;

Майонез - 50-70 мл.;

Сіль і перець – за смаком;

Зелень для прикрашання.

1. Яйця відварити та нарізати кубиками.

2. Гриби відварити, нарізати тонкими скибочками і обсмажити до золотистого кольору.

3. Відварити кальмари протягом 2-3 хвилин, нарізати їх соломкою.

4. Змішати всі інгредієнти та заправити майонезом за смаком.

5. Готовий салат можна прикрасити зеленню.

 

Салат з кукурудзою та шинкою

Кукурудза консервована - 1 банка;

Шинка - 200-300 г.;

Перець болгарський - 1 шт.;

Помідори - 3 шт.;

Рослинна олія;

Сіль, перець – за смаком.

1. Шинку, перець, помідори нарізати кубиками та покласти в миску або на тарілку.

2. Додати сухарики і кукурудзу, посолити й перемішати.

3. Скропити рослинною олією, за бажанням - додати сіль і перець.

Салат з креветок та авокадо

Очищені креветки - 200 г.;

Авокадо - 1 шт.;

Яйця - 3-4 шт.;

Майонез.

1. Авокадо очистити, нарізати кубиками.

2. Додати розморожені креветки.

3. Яйця відварити, нарізати кубиками, додати до салату.

4. Заправити майонезом і перемішати.

 

Салат з язиком

Відварний язик - 200 г.;

Свіжий огірок - 1 шт.;

Листовий салат;

Помідор - 1шт. (або помідори черрі - 3 шт.);

Жменю білих сухариків;

Майонез.

1. Язик нарізати смужками, огірок - тонкими кружальцями, і те, й інше окремо змастіть майонезом

2. Висипте сухарики на блюдо.

3. Зверху викладіть язик, огірки та листя салату.

4. Наріжте помідори і викладіть їх з обох боків тарілки.

Телепрограма