Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Ведучу "Орла і Решки" затримали за підозрою в тероризмі

Ведучу "Орла і Решки" затримали за підозрою в тероризмі

17 грудня 2014 | 16:24

Екс-учасницю "Real-O" Регіну Тодоренко заарештували поліцейські в Індії.

Поліцейські, які працюють на індійському курорті Джайпур, запідозрили, що дівчина збирається здійснити... терористичний акт!

Ось як розвивався трилер в режимі "реаліті": відзнявши необхідний матеріал в Джайпурі, знімальна група шоу вирушила в Делі. По дорозі хлопцям подзвонив менеджер по локаціях і повідомив дуже дивну новину – начебто, їх розшукує поліція, та ще й у компанії антитерористичної інспекції, а в Джайпурі вже оголошено план-перехоплення, і їм терміново потрібно повертатися назад.

Українські телевізійники повернулися до готелю в Джайпурі, де їх очікував допит і обшук у присутності 15 поліцейських та інших представників державного департаменту, комітету національної безпеки та служби авіаційної безпеки Індії. А все тому, що в країні заборонена будь-яка відеозйомка, і знімаючи матеріал на камеру GoPro, знімальна команда автоматична була звинувачена в шпигунстві та підготовці до терористичного акту.

Ситуацію врятувала Регіна Тодоренко, якій, до речі, пощастило найбільше. З усієї знімальної групи, на думку індійських поліцейських, на терористку найменше була схожа саме ведуча і її (разом з ретельно захованим відзнятим матеріалом) першою відпустили на літак.

"- Хоча звинувачення і були безпідставними, шпигуном я себе відчути все ж встигла, - розповідає Регіна Тодоренко. - Мені довелося ховати відзнятий матеріал, тому що, звичайно ж, його намагалися відібрати. До самої посадки на літак мене не покидала думка, що ось-ось моє ім'я оголосять через гучномовець, покличуть на огляд і відберуть всі матеріали передачі."

На щастя, все обійшлося, і слідом за Регіною інспекція відпустила і всю знімальну групу, переконавшись, що ніяких терористичних дій з її боку все ж не було. Проте, команді все-таки довелося заплатити символічний штраф - 300 рупій, що, перевівши на валюту України, становить близько 75 гривень.

За матеріалами PR-служби Регіни Тодоренко

Телепрограма