Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Такою Європу ми ще не бачили! "Орел і Решка. Незвідана Європа" - прем'єра на К1!

Такою Європу ми ще не бачили! "Орел і Решка. Незвідана Європа" - прем'єра на К1!

2 березня 2015 | 14:57

У новому сезоні тревел-шоу "Орел і Решка. Незвідана Європа" (дивіться "Орел і Решка. Незвідана Європа" - у будні о 20:00 на К1) компанію Регіні Тодоренко складе новий ведучий - Євген Синельников.


Таку Європу ми ще не бачили!

Що ми знаємо про Європу? Що Ейфелева вежа знаходиться в Парижі, а Біг Бен - у Лондоні. Саграда Фамілія - ​​це десь у Барселоні, а Колізей - в Італії. Загадкова Європа приховує набагато більше цікавих місць.

В якому місті можна побачити пейзажі, намальовані Клодом Моне?
Де здійснила подвиг Жанна Д'Арк?
Де подивитися артефакти, створені магом-фізиком Ніколою Тесла?
Навіщо в Норвегії збудували радянську Піраміду і як її знайти?

Отже, знайомтеся. Євген Синельников - один з авторів ідеї проекту "Орел і Решка" і беззмінний режисер-постановник всіх сезонів шоу. Одним словом, це людина, яка знає про цю програму все!


- Тепер я почав по-іншому дивитися на кожну поїздку, - говорить Євген Синельников. - Коли ти їдеш як режисер, ти продумуєш, як будеш знімати, як усе має виглядати в кадрі - це одне. А коли ти приїжджаєш, і тобі все це ще потрібно пройти своїми ногами, спробувати на собі - це зовсім інша історія. Звичайно, поки мені затишніше за кадром. У новому амплуа відчуваю себе неоднозначно. Проте, багато чого для себе відкрив, почав краще розуміти тих же ведучих, з якими працював до цього. Дякую Регіні - вона допомагає мені вжитися в роль ведучого, дає слушні поради.

Євген Синельников

Режисер за освітою - закінчив Інститут кіно і телебачення Київського національного університету культури і мистецтв. Знімав кліпи та телепрограми. Окрім тревел-шоу "Орел і Решка" і "Орел і Решка. Шопінг" був режисером-постановником усіх сезонів кулінарного проекту "Кухня з Дмитром Шепелєвим" і шоу "Сімейний пес", які виходили на телеканалі "Інтер".

Дивіться "Орел і Решка. Незвідана Європа" - у будні о 20:00 на К1!

Телепрограма