Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Прем'єра на К1! Найвідоміше реаліті -шоу "Топ-модель в Парижі"

Прем'єра на К1! Найвідоміше реаліті -шоу "Топ-модель в Парижі"

3 березня 2015 | 12:37

Як стати обличчям найвідоміших брендів планети і потрапити на обкладинки світових глянцевих журналів?

Краса, мода і ціна, яку доведеться заплатити за мрію. Дивіться шоу "Топ-модель в Парижі" у будні о 10:00!

Група надзвичайно красивих дівчат, які змагатимуться за перше місце. Та лише одній з них судилося стати переможницею проекту, завдяки своїм талантам та індивідуальності.

Ведуча проекту - відома модель Ірина Шейк. Вона вважається найбільш затребуваною у світі моделлю і стане яскравим прикладом для наслідування для його учасниць.

Оцінювати вміння дівчат будуть виключно іноземці: стиліст і фахівець з дефіле Міс Джей з Америки, стиліст і експерт моди Вінсент Макдум з Англії і один з наймодніших фотографів Франції - Тесс Феяд.

Дія всього шоу відбуватиметься... у Франції! Саме там, у столиці світової моди, у Парижі, будуть проходити зйомки проекту. Разом з учасницями проекту глядачі побачать найромантичніше місто в світі і познайомляться з великою кількістю людей зі світу моди.

15 учасниць прилітають до Парижа. Просто в автобусі дівчата отримують форму і переодягаються. Дівчатам потрібно продефілювати по паризькому мосту Solferino і розповісти про себе членам журі.

Головними призами для переможниці стануть: контракт з модельним агентством найвищого класу Women Management, фешн-зйомка для журналу Cosmopolitan і для обкладинки Cosmopolitan Beauty, подорож до СПА-курорту в казкову Словенію від "Орсотен Слім" - особистий подарунок від ведучої Ірини Шейк.

У випусках шоу також прийматимуть участь і запрошені зірки. Так, знімальний майданчик вже відвідали Міла Йовович і знаменита американська модель і актриса Дженіс Дікінсон.

Телепрограма