Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Антон Лаврентьєв про шопінг, моду та подорожі

Антон Лаврентьєв про шопінг, моду та подорожі

19 березня 2015 | 16:58

Ведучий "Орел і Решка. Шопінг" на К1 розповів, як змінилося його життя після участі в шоу, про улюблені бренди та подорожі.

- Як змінилося твоє життя після телешоу "Орел і Решка. Шопінг"?
Зі звичайного мешканця мегаполісу я перетворився на мандрівника. Кожні 3-4 дні я змінюю місце проживання - перелітаючи, переїжджаючи і перепливаючи з одного континенту на інший. Звичайно, я став сприймати світ і людей зовсім інакше.

- Золота картка з необмеженими можливостями або 100 доларів?
Я із задоволенням подорожую "по-бідному". Це шанс бути ближче до реального життя, відчути колорит того місця, де ми знімаємо шоу.

- В якій країні тобі найбільше запам'ятався шопінг?
В Америці він запам'ятався своєю масштабністю, в Японії концептуальністю, а в Непалі він просто чарівний, в прямому сенсі слова.

- Три модні покупки за останній час?
IPhone 6 +, баггі від Rick Owens і валіза Rimowa.

- Без чого ти не можеш уявити свій гардероб?
Стильні та зручні кеди.

фото сайту http://www.trendspace.ru/

- Твій улюблений предмет гардеробу?
Останнім часом - шкіряна куртка.

- Як формувався твій стиль протягом усього життя?
Стиль безпосередньо залежить від способу життя, це правда. Я пройшов різні кар'єрні сходинки, змінив не одну роботу і місце проживання. Разом з цим змінювався і стиль. Від костюмів і краваток - до спортивних штанів. Сьогодні я ношу тільки те, що мені подобається, в чому я відчуваю себе вільним і не схожим на інших.
Мене зовсім не бентежить, що перехожі на вулиці або прихильники класичного стилю сприймають мене як не дуже адекватну і навіть дивну людину. В банальних джинсах і футболці я відчуваю себе дискомфортно і нудно. Я завжди доповнюю образ аксесуарами або прикрасами: кільцями, браслетами, рюкзаками, портупеями.

- Хто твої улюблені дизайнери?
Rick Owens, Boris Bejan Saberi, Corol Christian Pael, Iro, Lost and Found.

- Чи є у тебе табу у виборі одягу?
Не люблю вузькі манжети.

- Чим ти займаєшся у вільний від роботи час?
Дайте пригадати, коли зі мною останній раз траплявся "вільний час"... Кіно, книги, фітнес, приставка.

- Твоя улюблена книга?
Макс Фрай "Хроніки Ехо".

фото сайту http://www.trendspace.ru/

- Як ти стежиш за своєю формою?
Ось це точно ціла історія. Багато років я займаюся фітнесом, намагаюся стежити за харчуванням, при першій же можливості висипаюся. Зі спортом у мене особливі стосунки, тому що я точно знаю, як і чому я хочу виглядати, і не перестаю цього прагнути.

- Запорука твого успіху?
Вірити у свою мрію і не щосили рухатися до її здійснення, незважаючи на всі падіння та невдачі.

- Чим твій повсякденний образ відрізняється від телевізійного?
Коли мене затвердили ведучим "Орла і Решки", у мене була справжня війна з продюсерами. Я сказав, що сам зберу всі образи, а бюджет програми був тоді набагато менший, ніж вартість самого одягу. В результаті стилісти купили мені речі в мас-маркеті, і всі ці шалені принти з папужками і зайчиками зводили мене з розуму.
Поступово ми стали знаходити компроміс, і зараз зі мною працюють фахівці, які підбирають одяг в рамках мого стилю.

- Розкажи, будь ласка, про свої останні покупки.
Є люди, які колекціонують автомобілі, нерухомість або модне взуття, а я колекціоную гітари. Моє останнє придбання - японська гітара Fender Telecaster 1986-го року.

- Твої улюблені місця для шопінгу?
Неаполь і Відень стали для мене великим відкриттям. Там я знайшов два магазини, де представлений одяг, який мені подобаєть, і працює дуже правильний персонал. Це Wolfort у Відні в провулку прямо навпроти Hermes, а в Неаполі - Traffic Multilab. Також мені подобається італійський магазин Lost and Found. У ньому представлено багато концептуальної одягу.

- Стиль якої країни тобі особливо близький?
Мені подобається багато британських, німецьких і американських дизайнерів. Останнім часом і в Москві стали з'являтися талановиті молоді хлопці, які роблять круті речі за адекватні гроші.

фото сайту http://www.trendspace.ru/

- Якому взуттю ти віддаєш перевагу в житті і що одягаєш на різні заходи?
Моє улюблене взуття - це кеди. Їх багато не буває, і вони всі різні, але я обираю незвичайні, навіть дивні моделі. Мені подобається грубе, важке взуття, та за умови, що воно зроблене з гарної шкіри і мені в ньому зручно.

 

За матеріалами сайту http://www.trendspace.ru/

Телепрограма