Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Прем'єра на К1! "Рецепти щастя. Нова історія"

Прем'єра на К1! "Рецепти щастя. Нова історія"

24 березня 2015 | 18:20

Як урізноманітнити домашнє меню за невеликі кошти - дивіться у проекті "Рецепти щастя. Нова історія".

Дивіться перший випуск у суботу, 4 квітня, об 11:00

"Рецепти щастя. Нова історія" - це програма про те, як заробляти на життя, займаючись улюбленою справою. Це історія кулінара Зосі (Тетяни Зосім).

Все своє життя Зося шукає вихід своїй невгамовній творчій енергії: малює, танцює, пише, грає на фортепіано.

Одного разу в неї не вийшли пряники і вона вирішила розфарбувати тріщинки кондитерською глазур'ю. Вийшло чудово. Так з'явилася справа всього її життя!

Ось так і в житті - кожна тріщинка - це привід щось створити і розфарбувати все яскравими фарбами і новими емоціями! З легкої руки своїх друзів Зося стала пряниковою феєю. Будь-яка невдача може перетворитися на перемогу, Зося доведе це на практиці!

З Зосею часто трапляються смішні історії, в тому числі і на кухні. Розлилося масло, обпеклася, не зійшов омлет - не біда!

У кожному випуску ми побачимо історію однієї страви-рецепта, яка через помилки кухаря стала легендою. Адже деякі знамениті страви були винайдені помилково, зі злості, від відчаю чи щоб виплутатися з непростої ситуації. І були настільки вдалими, що їхня слава набагато пережила славу кухаря!

Щосуботи Зося готує три страви: сніданок, обід і вечерю. У кожній програмі їй дають майстер-класи провідні шеф-кухарі та ресторатори країни, а глядачі для себе в цей момент зможуть відкрити секрети приготування багатьох незвичайних страв.

Після вечері гості програми можуть залишити якусь суму в скарбничці Зосі. Для гостей немає фіксованої суми, кожен залишає скільки забажає. А ввечері вона підраховує, скільки заробила. І в кожному випуску ми будемо бачити, скільки ще потрібно грошей для здійснення її заповітної мрії: відкриття своєї міні-пекарні та затишної кав’ярні.

Виробництво: "Kefir production" на замовлення телеканалу К1

Телепрограма