Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Музика, яка гарантовано підіймає настрій! Позитивний плейлист вітчизняних пісень

Музика, яка гарантовано підіймає настрій! Позитивний плейлист вітчизняних пісень

29 квітня 2015 | 14:46

"Мы наложили свое вето на все проблемы и запреты"

Наша добірка не була б повною без пісень вітчизняних виконавців. Ми публікуємо третю частину нашої колекції і бажаємо вам гарного настрою!

Першу частину старих улюблених пісень можна прочитати тут.
І другу прекрасних зарубіжних пісень тут.

1. "Хочу" - Елка

Пісня була написана як головна музична тема для фільму "Любов з акцентом". Щоб віддячити за пісню, режисер фільму Резо Гігініешвілі зняв для Йолки кліп. Зйомки проходили в сонячному Тбілісі - місті, яке ідеально підійшло для створення атмосфери маленького свята.

2. "Мы отменяем К.С." - Потап і Настя
Початок травня буде дуже багатий на свята для обох учасників дуету. І не тільки державні. 4 травня день народження у Насті Каменських, а 8-го відзначить свої іменини Олексій Потапенко, добре відомий нам під ім'ям Потап. Побажаємо хлопцям творчих успіхів і побільше нових позитивних пісень.
 

3. "Мы будем вместе" - Ірина Білик

У Ірини Білик є свій секрет, як бути щасливою і знаходитись у гармонії зі світом. Співачка вважає, що потрібно просто бути хорошою людиною і робити добрі справи, і тоді добро обов'язково повернеться до тебе. Ірина переконалася в цьому на власному досвіді. Кілька років тому в ток-шоу вона почула трагічну історію жінки, матері двох маленьких дітей, яка впала у кому після прийому антибіотика. Ірина відчула, що їй потрібно якось підтримати цю сім'ю, і вона перерахувала їм відкладені на відпочинок гроші, сто тисяч гривень. Тоді Білик, звичайно, не думала про якусь особисту вигоду, але найдивовижніше, що після цього в її особистому житті, як за помахом чарівної палички, все налагодилося.

4. "Smereka" - Mad Heads

Вадим Красноокий, вокаліст гурту, зізнався, що в дитинстві він хотів стати чарівником. А з часом зрозумів, що всі люди - трішечки чарівники. Пісні "Mad Heads" часто допомагають людям у важких ситуаціях. Один з прихильників гурту навіть подарував Вадиму гітару в подяку за те, що творчість гурту допомогла йому розібратися зі своїми проблемами. Ця гітара зараз висить у музиканта вдома на стіні, і коли у нього виникають сумніви у тому, чи він робить потрібну справу, він дивиться на неї і розуміє, що не дарма працює.

5. "Діагноз" - "Бумбокс"

Одного разу Андрія Хливнюка, соліста гурту "Бумбокс" попросили коротко описати учасників гурту. Хливнюк ненадовго задумався, а потім сказав: "Андрій Хливнюк - зануда, романтик, рок-зірка. Андрій Муха Самойло - хитрюга, сім'янин, рок-зірка. Валентин Валік Матіюк - мовчун, симпатяга, рок-зірка".

6. "Серебряное море" - "Время и Стекло"

Місяць назад Надя Дорофєєва, солістка гурту "Час і Скло" (Время и Стекло), та Володимир Дантес, колишній «фабрикант», а нині телеведучий, порадували журналістів щасливою новиною - оголосили про те, що вони збираються одружитися. Взагалі, вони зустрічаються вже кілька років, і, за словами Наді, Володимир робив їй пропозицію і раніше, але чомусь до весілля справа не дійшла. Та цього разу, все буде всерйоз, обіцяють закохані. Весілля заплановане на середину літа, і щаслива наречена зараз повністю поглинута її організацією і передвесільними клопотами.
 

7. "Свєта" - "ТІК"

Фронтмен гурту "Тверезість і культура" Віктор Бронюк розповів, що історія, про яку співається у пісні "Свєта" - повністю вигадана, а всі збіги випадкові. Хоча після виходу пісні частенько трапляється таке, що журналістки, які приходять на прес-конференції, заявляють, що вони і є та сама Свєта. Втім, музикант звик до чуток навколо його персони. Найбільш неймовірною з них була чутка про те, що він був мером Вінниці.

8. "Город под. запретом" - LOBODA

Світлана Лобода давно мріяла показати у кліпі підводний світ і, нарешті, їй вдалося реалізувати свою мрію. "Я завжди була впевнена в тому, що кохання - найцінніше повітря, і дуже часто ми не помічаємо, як стаємо заручниками цього почуття. Нам хотілося за допомогою хорошої метафори показати, що життя без кохання часом прирівнюється до смерті", - додала співачка.

9. "Ні, я не ту кохав" - "Тартак & Світязь"

Важко уявити більш різнопланових виконавців, ніж ВІА "Світязь", який ось уже п'ятдесят років співає українські популярні пісні, і гурт "Тартак" з його альтернативним роком. Тим не менш, мистецтво поєднувати непоєднуване цього разу себе виправдало. Вийшло дуже класно і запально.

Найкращі пісенні добірки на нашому сайті:

Позитивний плейлист. 8 зарубіжних пісень для підняття настрою

Чудова дев'ятка. Пісні, які створять вам відмінний настрій

11 найвесняніших пісень

10 пісень, які дарують надію на краще

Телепрограма