Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Не чекайте щастя, самі станьте його джерелом. 10 крутих цитат про щастя від Анджеліни Джолі

Не чекайте щастя, самі станьте його джерелом. 10 крутих цитат про щастя від Анджеліни Джолі

22 липня 2015 | 10:27

"Я досить пізно зрозуміла, що бути щасливою - це просто вибір, який ти робиш"

Найкрасивіша, найсексуальніша, найпопулярніша, найбільш затребувана. Кохана дружина прекрасного чоловіка і турботлива мати шістьох чарівних дітей. Найяскравіша актриса і талановитий режисер. Володарка безлічі кінематографічних і громадських нагород. Здається, що життя Анджеліни Джолі може слугувати зразком повного і абсолютного щастя.
Але так було не завжди. Батько Анджеліни залишив сім'ю, коли дівчинці був усього лише рік. У школі вона була ізгоєм, а коли трохи подорослішала, стала відчувати себе пригніченою, нещасною і непотрібною. Численні спроби стати моделлю не мали успіху. Дівчина почала вживати наркотики і відчувала хворобливу потребу завдавати собі болю та страждання. Довгі роки вона не могла побудувати гармонійних стосунки з чоловіками, неначе навмисне вибираючи тих, поруч з ким можна бути нещасною.
Між цими двома життями - прірва, але Анджеліні Джолі вистачило мудрості, сил і терпіння її подолати. У нашій сьогоднішній добірці 10 кращих висловлювань про щастя жінки, яка абсолютно точно знає, як побудувати його власними руками.

"Я зрозуміла, що щастя - це вибір. Ми не хочемо когось образити або здатися нецікавим співрозмовником, у той час як треба хотіти бути щасливим."

"Коли ти робиш щось для інших від душі, не чекаючи подяки, хтось там записує це в книгу буття і посилає щастя, про яке навіть не мріяв."

"Я вирішила, що буду допомагати людям, але насправді виявилося, що ці люди більше допомогли мені, ніж я їм. Вони змінили мене у кращий бік. Я перестала зациклюватися на своїх особистих проблемах."

"Кохати одну людину, піклуватися про неї до самої смерті, ростити дітей, проживати хороше життя, бути хорошим другом, намагатися з'ясувати хто ти насправді, що ти любиш і завжди бути собою - ось моя мета."

"Коли хтось любить тебе, і коли ти робиш когось щасливим, ти раптом починаєш відчувати себе найкрасивішою людиною у світі."

"Бути вільною - значить жити, підкорюючись інтуїції, не завдавати нікому болю і не судити людей за їхні помилки."

"Я вважаю, що готувати їжу, прати білизну та прасувати сорочки мого чоловіка - мій історичний обов'язок, і я бачу в цьому справжнє жіноче щастя - піклуватися про свого чоловіка."

"Мій чоловік розсунув кордони мого життя настільки, що я навіть уявити таке раніше не могла. Ми побудували сім'ю. Він не тільки кохання мого життя, але й суть моєї сім'ї. Раніше я думала лише про себе, а завдяки йому я навчилася думати про щастя і злагоду у своїй родині."

"Я щаслива бути собою, чого раніше зі мною ніколи не траплялося. Раніше я завжди ховалася за інших людей, намагалася знайти себе через своїх героїнь, або прожити їхнє життя, але ніколи не жила власним життям."

"Що я не люблю в казках, так це те, що в них завжди щасливий кінець, добро перемагає зло, і все складається ідеально. Але в житті все набагато складніше. І це якраз те, чому я намагаюся навчити своїх дітей."

Телепрограма