Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

А хто такі Фіксики? Найкумедніші відгуки про мультсеріал

А хто такі Фіксики? Найкумедніші відгуки про мультсеріал

24 липня 2015 | 10:00

"Без них годинники не ходять, без них і світло не горить,
А хто такі ці Фіксики - великий, великий секрет!"

Пізнавальний мультсеріал "Фіксики" щосуботи об 11:00 на К1!

Сучасну дитину з пелюшок оточує безліч приладів, гаджетів і технічних пристроїв. Коли ж дітки трохи підростають, вони починають задавати питання, як це все працює? І ось тут вже шукати відповіді доводиться нам, дорослим. Часом дуже важко пояснити дитині, як, наприклад, працює пилосос, будильник або планшет, адже зробити це потрібно в простій, зрозумілій та цікавій формі. І тоді на допомогу приходять фіксики.
Ці кумедні чоловічки не тільки відмінно у всьому розбираються, але й охоче діляться своїми знаннями. А ще вони чудові товариші і навчать, як правильно чинити в різних життєвих ситуаціях. Чарівна комбінація корисної інформації, гумору та казки - ось секрет неймовірної популярності цього серіалу серед малюків. А для батьків ми сьогодні зібрали найкумедніші та найзворушливіші відгуки про "Фіксиків".

"Привіт, Фіксики! Мені подобаються ваші мультфільми, якщо б про вас ще й фільм зняли! У мене до вас запитання (пишу з маминого Ноутбука). У мене зламався комп'ютер (правда) і ось я ліг спати. А наступного дня комп'ютер як новий. Це не ви, часом, його полагодили?"

"Давайте я залишу увімкнений комп'ютер і піду на п'ять хвилин. Відкрию папку текстовий документ, і ви мені напишете слово "привіт". Будь ласка!"

"Хай, чуваки, я у вас не вірю і пишу, маючи бажання побачити, що ви відповісте"

"А вам не боляче, коли у стані гвинтика вас крутять викруткою?"

"Фіксики, а чому ви дружите з одним Дімдімичем, є ще ті, хто нічого не розповість про вас :)"

"Фіксики, я дивилася вас на ютубі, кажуть, що ви справжні. Я вірю. От тільки мені вас не вистачає"

"Доброго дня, Фіксики! Мене дуже цікавлять ваші біологічні особливості. На чому заснована ваша ДНК (чи у вас щось аналогічне?), що потрібно для підтримки гомеостазу і як у вас так швидко відбувається метаморфоз? Звідки взагалі узявся ваш вид? З біологічно-кібернетичного боку, зрозуміло"

"Фіксики, ви мультик чи ви є насправді??"

"Це нормально що мені 16 років і я дивлюся Фіксиків??? Але друзям сказати соромно"

"Фіксики виходять набагато частіше, ніж "Шерлок". Буду дивитися Фіксиків"

"Фіксики. Мені 24 роки. Люблю ваші мультики. За одну серію дізнаюся більше, ніж за дві пари. Дуууже хочу вас побачити, але ви граєте зі мною у хованки. У мене зламалася електрична сушарка для шкарпеток, прошу полагодити. На стипендію багато не купиш... Я оплачую інтернет заради ваших мультфільмів! Ви класні"

"Привіт, фіксики, ви мій улюблений мульт, сьогодні на майданчику ми змастили гойдалки завдяки вашим порадам"

"А у вас є секта шанувальників Фіксиків?"

"Привіт, фіксики! Тато нещодавно купив собі нову машину Лексус і, коли я попросила покатати мене, він сказав, що для роботи машини необхідні справжні панди!!! Це правда?"

"Ви кращі за будь-яке аніме, ви круті!"

Телепрограма