Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Щастя в подарунок. Найпозитивніші подарунки від гостей програми "Рецепти щастя. Нова історія"

Щастя в подарунок. Найпозитивніші подарунки від гостей програми "Рецепти щастя. Нова історія"

27 липня 2015 | 10:27

"Я подарую тобі не просто дещо, а дещо з чогось, краще за будь-що...»
© Х/ф "Чарлі та шоколадна фабрика"

А ви любите дарувати подарунки? Ми – дуже. Але є одна проблема - як обрати подарунок, який принесе радість тому, для кого він призначений? Щоб полегшити завдання собі та вам, ми вирішили скористатися допомогою програми "Рецепти щастя" і створити список подарунків на всі випадки життя. Головне в цих подарунках, те, що вони зроблені з любов'ю, адже їх створюють справжні фанати своєї справи. Це молоді стартапери, які ризикнули зробити своє хобі справою всього свого життя.
 

1. Елегантний подарунок. Метелик
Краватка-метелик зовсім необов'язково повинна бути суворою та однотонною. Наприклад, дизайнер Тетяна майструє метелики різноманітних форм і забарвлень, на будь-який смак і стиль. Також не обов'язково дарувати цей аксесуар виключно чоловікам, такому подарунку зрадіє і дівчина. Адже краватки-метелики носили багато відомих модниць - від Марлен Дітріх до Ріани.
 

2. Подарунок, який зупиняє час. Миттєве фото
Пам'ятаєте, якими популярними були фото, зроблені "полароїдом" у 90-ті роки? А от зараз таке фото - велика рідкість, і даремно, адже, як вважають Діма та Катя, саме таке фото найбільш справжнє. Спробуйте і ви подарувати близькій людині застиглий момент часу. Це до того ще й трохи патріотичний подарунок. Адже, бабуся і дідусь Едвіна Ленда, засновника компанії "Полароїд", були родом з України.
 

3. Мотивуючий подарунок. Мапа подорожей
Якщо людина, якій ви даруєте подарунок, любить подорожувати, вона, напевно, буде у захваті від цієї мапи. На ній можна просто стерти країну, в якій ти вже був. Всім іншим безумовно сподобаються мотиваційні постери і смарт-календарі, які роблять засновники компанії Travel Map.
 

4. Модний подарунок. Яскраві черевички ручної роботи
Колись давно взуттєві пари шили за одним лекалом. Потім мудрі давньогрецькі шевці здогадалися шити різні туфлі для лівої та правої ноги. Сучасні українські дизайнери Олена та Ліля пішли ще далі - вони шиють взуття, в якому лівий і правий черевичок можуть відрізнятися один від одного навіть кольором.

5. Чудеса з дерева. Механічні дерев'яні іграшки
Цьому подарунку найбільше зрадіють ті, хто любить возитися з механізмами. Потяги, годинники, швейні машинки, екскаватори і трактори - чого тільки не вирізьблюють з дерева Генадій та Денис! А, можливо, ви зможете збити з пантелику навіть професіоналів і замовите іграшку, якої у них ще не було?

6. Подарунок з настроєм. Креативна листівка
Наприкінці XVIII сторіччя один англійський художник вигадав, як оригінально привітати з Різдвом свого друга. Він намалював на картонній картці зимовий пейзаж і щасливу сім'ю. Мабуть, це і була перша листівка в історії. Уявляємо, як у ті часи здивувалися б англійці, якби побачили весь асортимент листівок, що випускає власниця компанії Mirabell Postcards! Швидше за все, вони б були для них справжнім дивом.

7. Загадка в подарунок. Квест
Квест-кімнати з'явилися не так давно, але швидко стали дуже популярною розвагою. Кілька людей опиняються в замкненій кімнаті, а щоб вибратися звідти, вони повинні розгадати кілька послідовних і пов'язаних один з одним загадок. Тому, якщо ви хочете зробити подарунок людині, яка любить відгадувати загадки і знаходити відповіді на питання, пригода у квест-кімнаті - ідеальний вибір.

8. Подарунок не лише красивий, але й корисний. Тарілки, розписані вручну
Генрі Форд вважав, що колір автомобіля може бути будь-яким за умови, що він чорний. Українські майстрині з розпису тарілок Маша та Даша не такі категоричні. Дівчата вважають, що колір їхніх виробів може бути абсолютно різним. Ще краще, коли на тарілці зображений якийсь малюнок. І обов'язково унікальний. А ви хотіли б їсти з тарілки, якої немає більше ні в кого у світі?

9. Зворушливий подарунок. Футболка з дитячим малюнком
Як ви гадаєте, чи існують такі батьки, які б відмовилися від футболки з принтом, намальованим їхньою дитиною? Крім того, це ще й відмінний привід порадувати самого малюка - діти відчувають справжній захват, коли бачать свої малюнки на одязі.

10. Теплий подарунок. В'язаний шарфик
В'язані речі не лише красиві, вони ще й дуже символічні. Адже тільки той, хто по-справжньому дбає про вас, подарує вам подібну річ. Ще й зв'язану вручну доброю, милою і позитивної дівчиною з оригінальним ім'ям Сонячна Цибулина.

Телепрограма