Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

7 найбільш незвичайних покупок за $100 від "Орел і Решка. Шопінг"

7 найбільш незвичайних покупок за $100 від "Орел і Решка. Шопінг"

25 вересня 2015 | 13:12

Новий сезон від "Орел і Решка. Шопінг" розпочався вже минулої суботи, і завтра на вас чекає справжній грузинський шопінг у Тбілісі від "Орел і Решка. Шопінг", а ми продовжуємо згадувати найцікавіші покупки. Цього разу - власників ста доларів.

Сан-Франциско. Тюремний кухоль з Алькатрасу
Неподалік від Сан-Франциско знаходиться знаменита американська в'язниця Алькатрас. З неї ще нікому не вдавалося втекти, хоча такі спроби робилися дуже часто. Зараз Алькатрас розформували і зробили з нього музей. Туди й вирушив Антон, щоб купити сувенір у подарунок телеглядачеві - тюремний кухоль.

Неаполь. Вино зі схилів Везувію
Дві тисячі років тому Стародавній Рим постраждав від грандіозного виверження вулкану Везувію, яке повністю знищило місто Помпеї. З часом археологи розкопали місто і перетворили його на музей під відкритим небом. Зараз вулкан поводиться відносно спокійно, тому екскурсія в Помпеї - обов'язкова частина культурної програми у Неаполі. На згадку про цю подорож Антон придбав пляшечку вина, зробленого з винограду, що росте на схилах вулкана.

Новий Орлеан. Перстень у вигляді кришки люка
Виявляється, в Новому Орлеані у великому дефіциті... кришки каналізаційних люків! Справа у тому, що 10 років назад місто постраждало від урагану Катріна, який зірвав більшу частину таких кришок. А ті, що вціліли, самі мешканці здали в металобрухт, щоб заробити гроші на відновлення міста. Перстень у вигляді кришки люка - популярний новоорлеанський сувенір, який нагадує про цю історію.

Гельсінкі. Чесно зароблена булочка
У Гельсінкі в Маші закінчилися гроші і, щоб заробити на булочку з корицею, вона вигадала незвичайний бізнес-план. Оснований він був на тому, що в одній з місцевих кав’ярень в подарунок до чашки кави покупцеві дають п'ятицентову монетку. Про те, як Маша реалізовувала задумане, ви дізнаєтеся з відеосюжету.

Шанхай. Міні-Антон
Китайці славляться своїм умінням робити копії. І це стосується не тільки техніки та легкої промисловості. Зараз у Китаї ви легко можете замовити маленьку копію самого себе! Що й зробив наш ведучий Антон.

Мадагаскар. Алюмінієва каструля
У кожній країні є свої національні сувеніри. Ви не повірите, але на Мадагаскарі це - вироби з алюмінію! А найпопулярніша з таких виробів -  алюмінієва каструля. Спочатку Антон дивувався, невже комусь спадає на думку везти з Мадагаскару таку каструлю? Однак, потім вирішив, що річ в господарстві потрібна, до того ж її завжди можна подарувати Маші.

Стокгольм. Сюрстрьомінг
У Швеції існують незвичайні національні ласощі - квашений оселедець "сюрстрьомінг". Шведи обожнюють цю страву, і Антон вирішив спробувати, на що ж схожий цей прославлений оселедець. Ну, а те, як проходила дегустація краще один раз побачити, ніж сто разів почути.

Телепрограма