Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Дивитися обов'язково! Найочікуваніші фільми 2016 року

Дивитися обов'язково! Найочікуваніші фільми 2016 року

8 жовтня 2015 | 11:25

"У кожного покоління є легенда.
У кожної подорожі є перший крок.
У кожної саги є початок"
"Зоряні війни", слоган ©

Як же швидко летить час! Ось і закінчилося тепле літо, прийшла осінь, і виявляється, що до нового 2016 року залишилося вже зовсім небагато часу. Можливо, нам важко передбачити, які приємні сюрпризи готує новий рік в кар'єрі та особистому житті, але ми абсолютно точно знаємо, що хорошого приготували для своїх глядачів кінематографісти. Сьогодні ми публікуємо список фільмів, кожен з яких обіцяє стати справжньою подією в наступному році.

"Зоряні війни: Пробудження сили"
Під номером один у нашому списку головна сенсація року, фільм, якого чекали цілих тридцять років, - "Зоряні війни: Пробудження сили". Якщо вірити соціологічним опитуванням, більше половини фанатів "Зоряних воєн" впевнені, що сьомий фільм стане найкращим у всій франшизі. Зйомки фільму були більш ніж масштабними, починаючи від кастингів - на ролі у фільмі пробувалися цілих 73 мільйони чоловік! Не обійшлося і без жертв - Харісону Форду, який грає Хана Соло, на ногу впали гідравлічні двері, а режисер Джей Джей Абрамс серйозно пошкодив спину, намагаючись допомогти Форду вибратися з-під цих дверей.

"Люди Ікс. Апокаліпсис"
Цього разу люди Ікс битимуться з могутнім і жахливим мутантом на ім’я Апокаліпсис, який здатен знищити все людство.

Х'ю Джекман офіційно оголосив, що йому до біса набридло грати Росомаху і після "Апокаліпсису" він "зав'язує" з цим персонажем. З моменту виходу першої картини у 2000-му році, Джекман був Росомахою цілих вісім разів! До речі, це єдиний з людей Ікс, без кого не обійшовся жоден фільм цієї франшизи.

"Розкол месників"
Дотепер Капітан Америка та Залізна людина боролися пліч-о-пліч, але цього разу колишні друзі опиняються по різні боки барикад. Хто ж переможе в цій сутичці?

Компанія "Марвел" втомилася платити нечувані гонорари Роберту Дауні, тому спочатку було заплановано, що Тоні Старк з'явиться всього лише в кількох епізодах. Але такий план не зовсім влаштовував самого Дауні, який захотів більше грошей і більш значну роль. Представники "Марвел" спочатку збунтувалися і навіть погрожували взагалі викреслити персонажа Дауні зі сценарію. Але потім зрозуміли, що без Залізної людини їм нікуди не дітися, і погодилися на всі вимоги актора.

"Злочинець"
Єдина можливість завадити диявольській змові - це помістити думки і навички померлого агента ЦРУ в тіло злочинця, сподіваючись на те, що він продовжить виконувати шляхетну місію.

Три блискучих актора - Кевін Костнер, Гері Олдмен і Томі Лі Джонс вже вдруге зустрічаються разом на знімальному майданчику. Вперше це сталося у 90-тих роках на зйомках фільму "Джон Ф. Кеннеді. Постріли в Далласі". І ось тепер - нова багатообіцяюча драма. Чекаємо з нетерпінням, чим порадує нас чудовий акторський ансамбль цього разу.

"Той, що вижив"
Важко пораненого мисливця кидають його товариші, прирікаючи на вірну смерть. Однак, йому вдається вижити, і тепер він збирається помститися тим, хто так жорстоко його зрадив.

Заради цього фільму Леонардо ді Капріо відмовився від ролі Стіва Джобса. А ще в одній зі сцен йому, затятому вегетаріанцеві, довелося їсти м'ясо. Участь у фільмі Тома Харді - це також заслуга ді Капріо. Саме він умовив Харді прочитати сценарій, який настільки сподобався останньому, що він одразу ж погодився грати у фільмі. Ну що ж, робимо ставки, чи не даремні були зусилля та жертви, і чи отримає за роль у "Тому, що вижив" ді Капріо свій довгоочікуваний "Оскар"?

"Доктор Стрендж"
Доктор Стрендж - персонаж коміксів "Марвел", блискучий хірург, але зарозумілий та самозакоханий. В результаті нещасного випадку він втрачає роботу і кохану жінку, але знаходить новий сенс життя, коли стає Магом і починає захищати світ від зла.

Вперше зняти фільм про доктора Стренджа планувалося ще в далекому 1981 році, але цій ідеї довелося чекати свого зоряного часу цілих 35 років! Виконавець головної ролі Бенедикт Камбербетч зізнався, що до зйомок у фільмі він не знав нічогісінько про свого персонажа, однак потім захопився читанням коміксів. А ось Тільда Суїнтон, яка грає наставника Стренджа, Старійшину, й досі багато чого не знає про свого персонажа - наприклад, якої він буде статі. Творці фільму стверджують, що це взагалі не важливо, адже тут справа не в конкретній людині, а в абстрактному образі носія вищих знань.

"День незалежності 2"
Через 20 років після першого вторгнення інопланетян, на землян знову нападають прибульці.

Після грандіозного успіху першої частини фільму, компанія "ХХ сторіччя Фокс" заплатила дуже пристойний гонорар авторові сценарію Діну Девлін за те, щоб він написав продовження. Девлін продовження написав, але не дав його для роботи, а просто повернув студії всі гроші, тому що відчув, що новий сценарій не дотягує до рівня першого фільму. Знадобилося 20 років для того, щоб зробити сценарій досконалим. Перфекціонізм - наше все!

"Бетмен проти Супермена"
Поки Бетмен і Супермен міряються силами один з одним, над людством нависає нова загроза.

Зустрічає якось Бен Афлек Крістіана Бейла і каже: "Друже, мені тут пропонують Бетмена зіграти в новому фільмі. А ти ж - найвідоміший Бетмен, дай мені якусь гарну пораду", а Бейл йому відповідає: "Найголовніше - переконайся, що в костюмі Бетмена ти зможеш користуватися туалетом". Це не анекдот, а абсолютно реальна історія з життя, що трапилася в магазині, куди обидві зірки прийшли купувати костюми супергероїв для своїх синів. Що ж, зовсім скоро у нас буде можливість оцінити, чи впорався Афлек з роллю настільки ж добре, як це вдалося свого часу Бейлу.

"Джой"
Історія Джой Мангано - матері-одиначки, яка стала однією з найуспішніших жінок-підприємців у Штатах.

Можливо, не всі чули ім'я Джой Мангано, але її найвідоміший винахід добре відомий всім домогосподаркам - це швабра Miracle Mop, що сама віджимається (моп - по-нашому). Цікаво, що найперший варіант "мопа" винахідниця представила публіці у 1990 році. Саме тоді народилася і Дженніфер Лоуренс - актриса, яка зіграла Мангано у фільмі "Джой".

"Інферно"
Продовження фільмів "Код да Вінчі" та "Ангели і демони", знятих за романами Дена Брауна. Професору Ленгдону належить розгадати таємницю, зашифровану великим Данте у своїй "Божественної комедії".

В одному з інтерв'ю Ден Браун розповів, що дав своєму героєві ім'я реальної людини - фахівця зі складання каліграфічних візерунків з міста Філадельфія. До речі, незважаючи на те, що в кіно Ленгдона вже втретє грає Том Хенкс, сам автор вважає, що він більше схожий на Харісона Форда, про що він навіть згадує в одній із книг.

Телепрограма