Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

5 чудових романтичних комедій з Метью МакКонахі

5 чудових романтичних комедій з Метью МакКонахі

27 травня 2016 | 12:06

"Сорок - найкращий вік для чоловіка. Саме час кохати та сміятися"
Метью МакКонахі

Метью МакКонахі - один з найвідоміших і затребуваних сучасних акторів. Талант, чарівність, харизма, яскрава зовнішність - усіма цими якостями він наділений сповна. МакКонахі чудово справляється з найбільш різноплановими ролями - він прекрасний у серйозних драмах, але анітрохи не гірше виглядає і в комедіях. Сьогодні ми підготували добірку чудових романтичних комедій, в яких знімався цей чарівний красень.
 

"Я пишаюся своєю роботою в романтичних комедіях. Ці картини не такі прості, як здається на перший погляд. Тут потрібно вміти робити все правдиво, з усією щирістю почуттів. Я радий, якщо хтось думає, що це безтурботна халтура, але насправді це не так. У комедії потрібно викладатися на повну".
Метью МакКонахі
 

"Кохання та інші неприємності" - дивіться у неділю у 21:00 на К1!

Тріп - завзятий холостяк, який ніяк не може побудувати серйозні стосунки і покинути рідну домівку. Щоб допомогти синові, батьки наймають дівчину, яка, на їхню думку, повинна зачарувати їхнього хлопчика.

До цього фільму Метью МакКонахі та Сара Джесіка Паркер вже одного разу зустрічалися на знімальному майданчику. В одному з епізодів "Сексу у великому місті" героїня Паркер приїжджає до Голлівуду, щоб зустрітися з МакКонахі, який грає самого себе. Їхня сцена разом стала одним з найбільш пам'ятних моментів телесеріалу.

"Стеж за своїм садом - ось моє правило. Доглядай за квітами, а не ганяйся за метеликами, і тоді метелики прилетять до тебе самі. Так життя і влаштоване"

"Як позбутися хлопця за 10 днів"

Журналістка Енді на спір повинна написати статтю про те, як позбутися хлопця за 10 днів. Рекламщик Бен побився об заклад зі своїм босом, що зможе закохати в себе будь-яку дівчину за цей же термін.

На зйомках цього фільму Метью дуже подружився зі своєю партнеркою Кейт Хадсон. Вони - люди з відмінним почуттям гумору та живою енергетикою, тому не дивно, що під час знімального процесу вони багато дуріли та імпровізували. Завдяки цьому у фільмі навіть з'явилося багато нових сцен, які не заплановані у сценарії.

"Світу не потрібні космонавти. Світу потрібні фермери"

"Привиди колишніх подружок"

Конор Мід - невиправний ловелас, і не вірить у справжнє кохання. Але раптом до нього починають приходити привиди померлих людей, змушуючи замислитися про речі, яким раніше він не надавав значення.

Якщо гарненько проаналізувати сюжет, то можна помітити, що історія Конора Міда дуже сильно щось нагадує. Основою для сценарію фільму стала знаменита "Різдвяна історія" Чарльза Діккенса. І в книзі, і в фільмі, для того, щоб герой переосмислив своє життя, знадобилося втручання потойбічних сил. Тільки замість скнари головного героя зробили закоренілим бабієм.

"Прожити життя, не згрішивши, - це як станцювати під дощем, не замочившись"

"Золото дурнів"

Колишнє подружжя Тесс і Бен терпіти не можуть один одного, але завдяки мільйонерові Найджелу Ханнікату, який запросив їх обох взяти участь в пошуку затонулих скарбів, вони знову змушені знайти спільну мову.

Ще одна спільна робота МакКонахі та Кейт Хадсон. За п'ять років, що минули після виходу "Як позбутися хлопця", їм неодноразово пропонували зіграти разом, але актори чекали чогось особливого, не схожого на попередній фільм. Тому, коли вони дізналися, що в цьому фільмі їм доведеться не просто зображати кохання, а ще й брати участь в бійках та перегонах, а також пірнати з аквалангом, вони із задоволенням прийняли пропозицію.

"Якби люди були цифрами, сім'я була б спільним знаменником"

"Весільний переполох"

Весільний організатор Мері Фіоре закохується у молодого чоловіка на ім'я Стів. Однак виявляється, у Стіва вже є наречена, і вона не хто-небудь, а клієнтка Мері.

А ось зі своєю партнеркою по фільму "Весільний переполох" Дженіфер Лопез Метью не довелося більше зіграти ні одного разу. Проте, у 2008 році вони разом взяли участь в трохи менш цікавому, але дуже важливому заході - благодійному тріатлоні, щоб допомогти одному з дитячих госпіталів Лос-Анджелеса. Дженіфер Лопез досі згадує про МакКонахі з теплотою та дуже радіє його нинішнім успіхам та досягненням.

Телепрограма