Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Мрія збулася на фото. Портрети бездомних та їхні не втілені мрії

Мрія збулася на фото. Портрети бездомних та їхні не втілені мрії

25 серпня 2016 | 16:19

Фотопроект, який дозволив жебракам подивитися на себе в іншому світлі.

Фотограф Хоріо Манолач, якого надихнула повість Марка Твена "Принц і жебрак", заснував проект під однойменною назвою, в якому хоче показати бездомних та їхні не здійснені мрії.

Мета даного проекту - показати бездомних з іншого боку, показати їхню мрію, ким вони хотіли стати і розповісти їхню історію. Для цього проекту Хоріо фотографував бездомних всюди, де міг їх знайти: в старих і занедбаних готелях, гаражних блоках, будівельних майданчиках і просто на вулицях.

Як говорить сам фотограф: "Багато тих, кого я зустрічав, мають воістину золоте серце і нещасливу долю. У кожного з них була мрія, якій не судилося здійснитися. Але я і моя дружина спробували, хоч ненадовго, але все ж таки здійснити їхні мрії за допомогою невеликої пересувної студії."

Френк

Френк живе у саморобному трейлері разом зі своєю дружиною та собакою. Великою проблемою для нього стало те, що поліція відібрала у нього будинок. Всьому виною виявилися наркотики. Зараз Френк працює в будівництві. Його дружина мріє бути балериною. На жаль, вона відмовилася від участі в проекті через свою зайву вагу.

Макс

Макс ветеран двох воєн. Він служив у В'єтнамі та у Перській затоці. Він служив у армії протягом 43 років, та коли пішов з армії, його всі кинули і він був змушений піти на вулицю. Але Макс не став сидіти на одному місці й вирушив мандрувати світом. На жаль, він пристрастився до випивки, через що у нього почалися серйозні проблеми зі здоров'ям. У нього є заможна дочка, якій не потрібен її рідний батько.

Ханні

Ханні втекла з дому через те, що чоловік її жорстоко бив. Спершу вона жила у своїй машині, але потім поліція забрала її, через що жінка була змушена спати на лавці в парку. Живучи на вулиці, Ханні навчилася грати на укулеле (невеликій 4-струнній гітарі) та на ложках. Через приємний голос її прозвали Ханні (мед).

Білл

За словами Білла, його підставили колеги. Саме тому поліція стала розшукувати його. У чоловіка залишалося два виходи: сісти за грати або тікати за кордон. І він обрав останнє. Беручи участь в цьому проекті, Білл хотів отримати фотографії, на яких було б видно, що з ним усе гаразд. Він відіслав ці знімки своїй хворій матері.

Генрі

Генрі втратив усе через своє минуле - він колишній наркоман і алкоголік. На сьогоднішній день він працює в організації допомоги бездомним.

Майк

Майк був одним з перших, хто взяв участь в цьому проекті. Він родом з Огайо, але був змушений покинути свій дім, щоб уникнути в'язниці - його спіймали під час вживання марихуани. Тепер він намагається налагодити нове життя в Сан-Франциско разом з благодійною організацією, яка забезпечила його дахом над головою та надала роботу.

Попс

Попс (татко) також брав участь у В'єтнамській війні. Колись він був інженером, а потім почав виробляти наркотики. Так Попс втратив роботу і пройшов лікування у реабілітаційній клініці. Він мріє стати кухарем.

Хатер

У Хатера (капелюшник) була компанія з організації свят у Каліфорнії. На одному із заходів у його співробітника знайшли щось, що могло позбавити волі на 18 років. Хатера оштрафували більш ніж на 100 000 доларів, і йому довелося залишити компанію.

Дженніфер

Дженніфер приїхала з Ірландії разом зі своїм чоловіком, з яким вже в Америці розлучилася. Вона дуже сором'язлива, коли твереза.

МакКейс

МакКейс пишається тим, що його батьки були частиною руху хіпі в 60-х роках. Він жив у Мексиці, на Гаваях, в Індонезії, Панамі, Болівії, Коста-Ріці, Перу. Він хоче побувати у всіх країнах світу.

Таммі

На Хай Стріт у Сан-Франциско всі знають завзяту Таммі. Якщо вона не змусить вас посміхнутися, то і ніхто не змусить. Її найбільша втрата в тому, що бабуся і перший чоловік забрали у неї дітей.

За матеріалами сайту http://www.boredpanda.com

Сохранить

Сохранить

Телепрограма