Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

8 найбільш зворушливих новорічних рекламних роликів 2016 року

8 найбільш зворушливих новорічних рекламних роликів 2016 року

14 грудня 2016 | 13:10

"Найкраща реклама - це та, у якій рекламуються не речі, а просте людське щастя"

Ось такою повинна бути реклама: простою, зрозумілою та зворушливою. Новорічні свята вже зовсім близько, і якщо у вас все ще немає передчуття казкової й радісної новорічної ночі, сповненої сюрпризів, то цей пост допоможе вам його знайти. Спеціально для вас ми зібрали різдвяні та новорічні рекламні ролики, щоб ви змогли насолодитися їхьою магією і святковим настроєм.
Подивіться на цю красу, це дуже дивовижно.
 

1. Польський інтернет-супермаркет Allegro розповів про те, чому напередодні свята важливо знати іноземні мови.
Різдвяна реклама про дідуся, який вивчає англійську мову, підкорила соцмережі. За тиждень ролик набрав понад 4 мільйони переглядів. Він підписує предмети в домі, розмовляє з собакою англійською, промовляє фрази в транспорті й дивиться фільми мовою оригіналу, а все для того, щоб... дивіться самі.
 

2. Уес Андерсон зняв різдвяну короткометражку для H&M.
Уес Андерсон нічого не знімає вже майже три роки, тому короткометражка для H&M - великий і приємний сюрприз. Для зйомок невеликого фільму Уес запросив свого давнього друга Едріана Броуді, знявши Come Together у тій же стилістиці, що й "Потяг на Дарджилінг". Власне, це і є міні-ремейк "Дарджилінгу" - абсолютно різні пасажири їдуть напередодні Різдва (потяг безсоромним чином затримується), і провідник запрошує їх на невелику зустріч свята, куди потрапляє й маленький хлопчик. Переглядаємо вже вкотре.
 

3. Щороку універмаг John Lewis випускає зворушливу рекламу, з якої офіційно починається очікування Різдва у всьому світі. "Найкраща реклама - це та, у якій рекламуються не речі, а просте людське щастя"(с).
Таке просте, добре й миле відео. Чекаємо на Різдво! Адже віра у дива немає віку.

4. Мережа магазинів одягу Marks & Spencer вирішила показати сімейне життя Санта-Клауса. В їхньому ролику місіс Санта-Клаус таємно допомагає чоловікові доставити подарунки дітям до свята. Але робить вона це не на оленях, а за допомогою потужного сучасного гелікоптера. А повернувшись додому, влаштовується на дивані почитати бестселер "50 відтінків червоного".

5. Аеропорт Хітроу випустив дуже милий ролик. У ньому двоє літніх плюшевих ведмедя летять до онуків. Вони не звикли до таких далеких подорожей і помітно нервують. Але, зрештою, їх зустрічають ті, заради кого все це робилося, і по щоці глядача на останніх секундах котиться сльоза розчулення.
Відео стало частиною рекламної кампанії, запущеної на честь 70-ої річниці відкриття Хітроу.

6. Компанія Apple в цьому році вчить усіх нас тому, що кожному хочеться свята, навіть якщо він не такий, як усі. І заразом демонструє об'єднуючу силу своїх ґаджетів. У ролику знявся сам монстр Франкенштейн.

7. Британська мережа супермаркетів Sainsbury's зняла ролик про те, що кращий подарунок на свята - це час, проведений з близькими. Неможливо не погодитися.

8. Компанія Coca-Cola випустила різдвяний ролик, як робить щороку. Вийшло, як завжди, незрівнянно, мило й святково:)

Телепрограма