Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Ця мама звільнилася і вирушила в подорож по світу з дочкою

Ця мама звільнилася і вирушила в подорож по світу з дочкою

4 січня 2017 | 14:06

Коли близька подруга Еві Фарел померла від раку у віці всього лише 42 років, жінка зрозуміла, що життя насправді занадто коротке. І тому вона вирішила витратити зекономлені 30 тисяч доларів не на нову кухню та ванну, а на подорож з тоді ще 5-річною дочкою по всьому світу. "Моя подруга померла від раку, - розповідає жінка. - Вона була чудовою, прекрасною жінкою і у неї було двоє дітей. Це стало великим нагадуванням про необхідність жити повним життям і робити все можливе для цього".

43-річний консультант зі зв'язків з громадськістю з Сіднея, Австралія, вирушила в подорож з дочкою Емілі (тепер 6-річної) в лютому 2016 року і у них поки що немає ніяких планів з повернення додому.

За останні 11 місяців мама з дочкою відвідали 13 країн, включаючи Індонезію, Сінгапур, Малайзію, Таїланд, В'єтнам, Великобританію, Францію та Китай.

"У житті є речі важливіші, ніж щодня сидіти за столом для заробітку грошей, щоб купити речі", - говорить Еві Фарел.

"Ми подорожували цілий рік з одним рюкзаком... і немає ніякого способу, щоб я зараз повернулася до свого старого способу життя".

"Думаю, що через десять років моя дочка Емілі не подякує мені за те, що я встановила нову кухню та ванну кімнату в нашому домі".

"Вона хотіла б подякувати мені за наповнення її перших років життя дивовижним досвідом, навчанням, пам'ятками і звуками з усього світу".

"У цьому році я зрозуміла, що якщо ви хочете чогось досить сильно, ви можете дозволити цьому трапитись".

Сохранить

Телепрограма