Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Цій парі сказали позбутися своїх собак, і ось що вони зробили у відповідь

Цій парі сказали позбутися своїх собак, і ось що вони зробили у відповідь

3 лютого 2017 | 13:26

Знайомтеся зі щасливою індійської парою, які одружилися два роки тому.
Коли Саньяна і Адіт дізналися, що у них буде дитина, їхньому щастю не було меж!
Але члени сім'ї, друзі та навіть лікар, який спостерігає вагітність, рекомендував позбутися тварин у домі, щоб дитина була на першому місці. Для молодої жінки це стало справжнім шоком.
"Я не знаю, як люди можуть запросити у світ людську дитину, в той же час, позбувшись іншої дитини в сім'ї. Адже тварини як діти і вони повноцінні члени сім'ї", - говорить Саньяна. Вони вирішили влаштувати фотосесію зі своїми пухнастими друзями, показавши тим самим, що тварини також є частиною родини.

Пара одружилася два роки тому. Адіт працює агентом з нерухомості, а його дружина Саньяна – в організації з захисту тварин під назвою CUPA. Саме завдяки її роботі у них кілька собак, від яких свого часу відмовилися господарі.

Їхній син Аян народився через тиждень після фотосесії! "У мене була важка вагітність, і я була обмежена межами свого будинку", - говорить Саньяна. Завдяки турботі про моїх собак я не відчувала себе самотньою, і вони увесь час мене підтримували, ніби відчуваючи, що мені потрібна допомога та підтримка".

Сохранить

Телепрограма