Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Найкрутіші українські кліпи цієї зими

Найкрутіші українські кліпи цієї зими

6 березня 2017 | 15:35

У перші дні весни згадуємо найкращі кліпи, якими порадували нас українські виконавці цієї зими. Кожна робота наших виконавців все частіше нагадує особливу історію або маленький фільм. Радіємо, роблячи традиційну добірку кліпів, адже в нашій країні вміють створювати не лише якісну музику, а й відмінне відео!

1. Pianoбой - "Лучшее, что есть"

Приголомшливий кліп відзняв гурт "Pianoбой" на пісню "Лучшее, что есть". Головні ролі виконали Дмитро Шуров і ведуча Дарина Коломієць. Режисер і оператор - Гео Лерос. Основні зйомки відео проходили в Ісландії. А Дмитра Шурова з його улюбленим піаніно "Україна" знімали на Київському морі.
"Нічого не хочу говорити про цю пісню - вона сама за себе все сказала. Хочу тільки, щоб мої найвірніші та найпалкіші слухачі знали, що ця робота - для них. Для найбільш торушних фанів, з якими я на одній хвилі в цьому життєвому штормі", - розповідає Дмитро Шуров.
 

2. Потап і Настя - "Я....Я"

Палке і провокаційне відео вийшло у Потапа і Насті на пісню "Я.....Я". Саму пісню написав Потап, який і прокоментував вихід кліпу: "Ми знімаємо кліп про почуття, які відчуває пара після сварки, - розповів Потап. - Але не буває ж спокійних стосунків! Навіть якщо чоловік прагне до балансу, жінка все одно його ламає. Це така природа жінки. У хіт "Я.....Я" вклав себе, своє розуміння жінок. Це - доросла пісня, дзеркало, в якому кожен зможе побачити себе. Пісня про стосунки, які надламалися, але які не припинилися".

3. Тіна Кароль - "Перечекати"

Текст нової пісні Тіни написав український співак Влад Дарвін. Кліп повністю знятий в червоному тоні, єдине, що присутнє у відео іншого кольору - це жовтий папуга.
"Червоне на червоному - це алегорія пристрасті, бажання та кохання", - розповіла Тіна Кароль.

4. НЕАНГЕЛИ - "Сережа"

Дуже веселе відео цієї зими представив гурт "НЕАНГЕЛИ". З оригінальним коментарем про вихід кліпу. ОБЕРЕЖНО! Кліп заснований на реальних подіях і містить шокуючі кадри!
P.S. Під час зйомок жоден "СЕРЕЖА" не постраждав.
Не бачили?! Обов'язково подивіться, піднімає настрій :)

5. Время и Стекло - "На Стиле"

Запальне, танцювальне та яскраве відео вийшло у гурту "Время и Стекло" на пісню "На Стиле"
Надя Дорофєєва: "Стиль для нас має величезне значення! Ми з Позитивом - справжні фанати цікавого одягу, крутих мелодій і відривних танців. І ми вкладаємо частинку своєї душі та індивідуального бачення в кожен кадр "На Стиле"".

6. Наталя Могилевська - "Завелась"

Режисер ролику - Інна Грабар. У кліпі знявся також балет Freedom. "Ми живемо в світі чоловіків, за їхніми законами і правилами. І успіх, якого ми так прагнемо, приходить до нас саме цим шляхом, але щось невловиме і цінне ми на шляху втрачаємо. Варто було витратити час і сили на усвідомлення, щоб знайти місце в своєму житті традиційним жіночим якостям: ніжності, гнучкості, співчуттю, загадці, вмінню пробачити та материнському інстинкту", - прокоментувала вихід ролика співачка.

7. ALEKSEEV - "Скеанами Стали"

Дивовижне відео зняв Алан Бадоєв про людей-індиго. За сюжетом, в спеціальному інституті опиняються співак і його дівчина, енергія та сила яких набагато сильніші за рамки і стіни, в яких вони перебувають. Герої вирішують втекти, але спочатку на них чекає випробування від професора – довести, що вони здатні кохати. "За кілька днів до зйомок мені наснилося, що я йду коридором і відкриваю поглядом двері, багато дверей. Я прокинувся від того, що в кімнаті відчинилися двері. Вдома я був один! Те відчуття, коли ти не розумієш, це ще сон або вже наяву, тонка грань між двома світами. Того ж дня я розповів цю історію Алану, і у нього народилася ідея кліпу", - прокоментував вихід ролика співак.

8. Злата Огневич - "За літом, за весною"

Українська співачка Злата Огневич представила кліп на пісню "За літом, за весною". У кліпі Злата була в образі індіанки і вийшла заміж за індуса. Режисер кліпу - Юрій Морозов.

9. Друга ріка - "Монстр"

Вийшов кліп гурту "Друга ріка" на пісню "Монстр". "Це пісня про уявного друга, який є у кожної людини. Він з'являється в дитинстві, спочатку живе під ліжком, потім перебирається з нами до нової квартири і часто не залишає до самої смерті. І якщо в дитинстві монстр іноді здається нам кошмарним, з віком усвідомлюєш: буває так, що за непривабливою зовнішністю ховаються світло та добро", - коментували музиканти вихід пісні "Монстр".

10. Alloise - "Мольфар"

В основі пісні "Мольфар" вірш українського поета Василя Мольфара. Режисер відео - Кадим Тарасов. У ролику показана хореографічна постановка KOZAR Dance Theatre під керівництвом Василя Козаря.

Телепрограма