Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Наречена запросила на свою дівочу вечірку друзів-айтішників

Наречена запросила на свою дівочу вечірку друзів-айтішників

26 травня 2017 | 12:03

Напередодні свого весілля Ребека розглядала фотографії з чужих вечірок і сумувала: адже дівчина вчилася на айтішника, і в її групі на 60 чоловік було всього лише 4 дівчини, включаючи саму Ребеку, так вже склалося, що подруг у неї не було, а були лише хлопці-друзі. Може, справжньої дівочої вечірки у мене і не буде, вирішила тоді Ребека, але фотосесію і хороший дружній вечір я все-таки організую!

"Ця ідея з’явилася у мене буквально напередодні весілля, за один тиждень до свята. Я дивилася фотографії з вечірок, де, знаєте, дівчата сидять у халатах, сміються, п'ють шампанське, і мені стало сумно, що у мене нічого такого не буде", - розповідає Ребека.

Тоді дівчина запросила своїх друзів-айтішників. Вони жваво підтримали майбутню наречену і погодилися на такий хуліганський проект. Хлопці одягли шовкові халатики, купили дешевий алкоголь, пластикові стаканчики - все по-чоловічому, по-братськи, все як для себе - і стали позувати для фотосесії. "Іноді ми так сильно сміялися, що доводилося брати паузу, перш ніж продовжити фотографуватися", - зізнається дівчина.

Коли Ребека виклала ці фотографії у свій Facebook, вона не очікувала такої реакції - всього за кілька днів публікація набрала майже 50 000 перепостів. "Я щаслива, що зробила ці фотографії. Я іноді дивлюся на них і починаю сміятися, неначе божевільна. Було дуже весело. Але навіть при цьому я ніколи б не подумала, що ця фотосесія стане такою популярною в інтернеті".

Сохранить

Телепрограма