Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

10 легендарних заставок до улюблених серіалів 90-х років

10 легендарних заставок до улюблених серіалів 90-х років

6 липня 2017 | 12:53

У 90-ті роки перегляд серіалу не був чимось буденним, це був священний ритуал, пропустити який можна було тільки у разі надзвичайних обставин. Ці серіали стали частиною нашого життя. Наші серця завмирали буквально з перших секунд - як тільки ми чули звуки заставок. Ми продовжуємо згадувати 90-ті, цього разу - з заставками до улюблених і легендарних серіалів.

"Санта Барбара"
Цілих 10 років, тільки-но почувши ці звуки, ми кидали всі свої справи і бігли до телеекранів. А пам'ятаєте цю рекламу, коли продавець дбайливо говорить покупцеві: "Біжіть, а то не встигнете на Санта Барбару!"? Адже так воно й було насправді!

"Елен і друзі"
Перший молодіжний ситком, який показали у нашій країні, одразу ж став культовим, а його герої - загальними улюбленцями. До того ж обговоренню серій приділялося не менше часу, ніж самому перегляду.

"Твін Пікс"
Навряд чи зараз хтось пам'ятає, хто ж все-таки вбив Лору Палмер, та хіба можна забути цю музику? У 2007 році журнал "Time" включив серіал до списку "Кращих ТВ-шоу всіх часів", а заставку до нього можна вважати еталоном гарного стилю в кіно.

"Друзі"
Без серіалу "Друзі" неможливо уявити не тільки 90-ті роки, а й узагалі все наше життя. Заставка до серіалу змінювалася два рази за сезон, але у кожній з них неодмінно були кадри з найпершої - тієї, де герої дуріють біля фонтану. Знімали її о п'ятій ранку на кіностудії "Уорнер Бразерс" у Лос-Анджелесі.

А повну колекцію заставок до "Друзів" можна подивитися тут:

"Беверлі-Хілз, 90210"
Мабуть, більш популярного молодіжного серіалу, просто не існувало. Підлітки дивилися його, затамувавши подих, а головні герої стали кумирами мільйонів. Спочатку Дарен Стар хотів зробити шестисерійний фільм. Проте, серіал розтягнувся на 10 сезонів.

"Район Мелроуз"
Серіал, який спочатку був знятий як спін-офф "Беверлі Хілз", з часом став користуватися не меншим успіхом, ніж його попередник. Напевно, у більшості з нас найпозитивніші спогади про "Мелроуз", але замислювався він як досить жорсткий проект. Слоган серіалу такий: "Брехня, зрада, жадібність, вбивство... ще один звичайний день у районі Мелроуз"

"Секс у великому місті"
"Секс у великому місті" - один з найкультовіших серіалів в історії. І нехай він вийшов уже на початку 2000-х років, ми не могли не включити його в нашу добірку. Глядачі обожнювали Керрі Бредшоу не тільки за її інтелект і почуття гумору, а й за її елегантність. Багато дівчат на хвилі популярності серіалу вчилися, як Керрі, ходити на високих підборах, завойовувати серця чоловіків і безтурботно відпочивати з подругами, розмовляючи про все на світі.

"Секретні матеріали"
"Підходить якось Скаллі до Малдера і каже: "Малдер, сьогодні ми будемо оживляти мертву бабцю за допомогою чарівного еліксиру ". Малдер: "Добре, я збігаю за еліксиром". Скаллі: "А я піду вб'ю бабцю".
Агенти Малдер і Скаллі стали героями багаточисельних анекдотів - чи не це найкращий доказ народної любові до серіалу?

"Детективне агентство "Місячне сяйво"
Для багатьох з нас саме цей серіал відкрив Брюса Вілліса. Звичайно, потім були "Міцний горішок", "П'ятий елемент", "Шосте чуття" та "Кримінальне чтиво", але чарівний детектив Едісон назавжди залишився в наших серцях.

"Дикий Ангел"
Одна з найпопулярніших у світі варіацій казки про попелюшку. Для більшості мешканців нашої країни у ті роки героїня Наталії Орейро була не телевізійним персонажем, а практично членом сім'ї.

Сохранить

Сохранить

Телепрограма