Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

В очікуванні малюка. 10 фільмів для майбутніх батьків

В очікуванні малюка. 10 фільмів для майбутніх батьків

7 липня 2017 | 11:34

"Той, хто бачив народження дитини,
вже ніколи не зможе сумніватися в жіночій силі.
Вони не завойовниці - їм і так належить світ,
тому що вони здатні створювати нове життя"
Джонні Депп

Дізнатися про те, що ви чекаєте дитину, - одна з найбільш хвилюючих речей у світі. Через деякий час на зміну ейфорії приходить розуміння того, що тепер твоє життя вже не належить лише тобі. Все, що ти робиш, ти повинна узгоджувати з інтересами маленької людини, яка скоро з'явиться на світ. В очікуванні радісної події ми пропонуємо вам подивитися кіно, яке допоможе підготуватися до життя з малюком.

"Батько нареченої-2"

Дружина і дочка Джорджа Бенкса одночасно оголошують про те, що вони вагітні. Майбутній батько і дідусь поки не розуміє, щасливий він чи знаходиться на межі нервового зриву.

За сюжетом головний герой дізнається про те, що в третій раз стане батьком у 52 роки. Чи міг тоді Стів Мартін уявити, що його перша дитина з'явиться на світ ще пізніше? Актор неодноразово грав татусів у кіно, а ось в житті вперше став ним у 67 років. Сталося це у 2012 році, коли в актора та його другої дружини Енн Стренгфілд народилася донька.

"Джуніор"

Алексу Хессу вдалося те, що не вдавалося жодному чоловікові у світі, - завагітніти. Питання в тому, як йому тепер приховати це від оточуючих?

Для того щоб достовірно зіграти цю роль, Арнольд Шварцнеггер годинами просиджував у приймальні жіночої консультації, спостерігаючи за вагітними жінками. Цікаво було б побачити реакцію дам, які, приходячи до лікаря, стикалися з Термінатором.

"Джуно"

16-річна Джуно несподівано дізнається, що вагітна. У планах юної дівчини такого не було, і тепер їй потрібно прийняти рішення, як жити далі.

Фільм отримав безліч нагород і окупив свій бюджет в 35-ти кратному розмірі. Дженніфер Гарнер, яка виконала одну з ролей у фільмі, була впевнена, що фільм абсолютно некомерційний, але їй так сподобався сценарій, що вона погодилася знизити свій зоряний гонорар. Компанія у свою чергу запропонувала актрисі відсоток від зборів. У результаті Гарнер отримала за картину більше, ніж за будь-який інший фільм.

"План Б"

Зої трохи за тридцять і вона до цих пір не зустріла свого єдиного. Але дівчина дуже хоче мати дитину, тому робить штучне запліднення.

Сценарій фільму зацікавив Дженніфер Лопес після того, як вона сама народила двох дітей - двійнят Макса та Еммі. Щоб скоріше прийти в форму, вона відвідувала заняття з аеробіки для молодих мам, де і познайомилася зі сценаристом Кейт Анджело, автором "Плану Б".

"Там, де серце"

17-річна вагітна Новалі опиняється в чужому місті без грошей, без чоловіка, без роботи і без друзів. Однак, голос серця сильніший за голос розуму, і дівчина вирішує народити дитину, справедливо розсудивши, що світ не без добрих людей.

Мало хто знає, що Наталі Портман не лише зірка екрану, але й професійний психолог. Відразу після закінчення зйомок у фільмі "Там, де серце" вона поступила на психологічний факультет у Гарварді і через чотири роки закінчила його з дипломом бакалавра. Портман вважається однією з найрозумніших голлівудських зірок, а під час навчання вона навіть стала співавтором наукової роботи під назвою "Активність лобової долі мозку при об'єктній сталості"».

"Поспішиш – людей насмішиш"

Єдина ніч, яку провели разом Ізабель та Алекс, призводить до вагітності дівчини. Молоді люди, які практично не знають один одного, вирішують спробувати створити сім'ю.

Роль батька головного героя в цьому фільмі зіграв справжній батько Метью Перрі - Джон Беннет Перрі. І це не єдиний фільм, де можна його побачити. Він також знімався в одному з епізодів серіалу "Друзі" в ролі батька Джошуа (Тейт Донован), з яким недовгий час зустрічалася Рейчел.

"Життя як воно є"

Батьки маленької Софі гинуть під-час аварії й опікунами дівчинки стають їхні друзі - Холлі та Мессер, які не дуже добре ладнають між собою. Тепер їм потрібно не тільки дбати про немовля, а й спробувати знайти спільну мову.

Про усиновлення дітей виконавиця головної ролі Кетрін Хейгл знає не з чуток - адже у неї самої дві прийомні доньки. У 2009 році Хейгл та її чоловік, співак Джош Келлі, удочерили дівчинку з Південної Кореї, а в 2012 - ще одну. Місяць тому стало відомо, що зараз щасливе подружжя очікує третю дитину, цього разу власну.

"Хто б вже говорив"

У сина Моллі ще до народження прорізався внутрішній голос. На жаль, поговорити поки що він може лише сам з собою. Втім, це також непогано, особливо, коли у твоєї мами таке насичене та цікаве життя.

Джон Траволта, за плечима якого безліч зоряних ролей, якось зізнався, що саме персонаж, зіграний ним у цьому фільмі, найближчий йому по духу, характеру та особистісним якостям.

"Малюки" (документальний фільм)

У фільмі показаний перший рік життя чотирьох дітей з різних країн: африканця Поніхао, Баяр з сім'ї монгольських кочівників, японки Марі та американки Хетті. У картині немає жодної постановочної сцени, все те, що відбувається - це реальне життя.

Цей фільм зняв режисер Томас Бальмес - володар численних премій і нагород в області документального кіно. А його співавтором став французький актор Ален Шаба, добре знайомий нам завдяки ролям Цезаря з "Астерікса та Обелікса" і Наполеона з "Ночі в музеї".

"Зірочки на Землі"

"Кому потрібен цинік, який усьому знає ціну, але нічого не цінує? Давай сьогодні відкриємо серця і подивимося на зовнішній світ, щоб побачити, як маленькі росинки зустрічаються з сонцем…". Історія хлопчика, що страждає на дислексію, якому пощастило зустріти в житті вчителя, який зміг зрозуміти його і допомогти розвинути свої здібності.

Це одна з небагатьох індійських картин, яка входять до списку 250 кращих фільмів за версією IMDb. Її потрібно показати вчителям всіх шкіл в усьому світі, всім, хто готується або вже став батьками. Теплий, добрий, зворушливий фільм про те, як важливо приймати дітей такими як вони є.

Сохранить

Телепрограма