Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

15 кращих образів Кері Бредшоу, зірки серіалу "Сексу у великому місті"

15 кращих образів Кері Бредшоу, зірки серіалу "Сексу у великому місті"

10 вересня 2017 | 21:41

25 березня святкує свій день народження Сара Джесіка Паркер - актриса, яка створила образ найстильнішої серіальної героїні, Кері Бредшоу. "Секс у великому місті" - один з найбільш культових серіалів у історії. І далеко не останню роль в його неймовірній популярності зіграли наряди та зачіски головної героїні. Глядачі обожнюють Кері не тільки за її інтелект і почуття гумору, а й за її елегантність. З нагоди дня народження Сари Джесіки Паркер, ми згадуємо найстильніші образи Кері в серіалі.

"У тебе чудова біла сукня, я в смокінгу ще на 13 годин. Давай одружимося просто зараз"

Для благодійного балу "Чорне і біле" Кері обрала вишукану білу сукню, в якій вона була дуже схожа на наречену. На жаль, цей романтичний вечір закінчився розлученням з Ейданом.

"Отже, я подивилася на себе. 35-річна жінка без фінансової стабільності, але з величезним досвідом за плечима. Хіба це нічого не значить? Зрештою, розбиті серця та розставання можна порівняти з найважчою роботою, а значить, ми заслуговуємо на винагороду за всі перенесені страждання"

Після розриву з Ейданом Кері намагається знайти гроші, щоб викупити у колишнього нареченого свою квартиру. У вінтажній сукні в стилі 50-тих і з високою зачіскою дівчина виглядає неймовірно елегантно, але, на жаль, для отримання кредиту в банку елегантності недостатньо. На щастя, як завжди, їй на допомогу приходять подруги.

"Іноді нам необхідно почати нове життя. У мене була нова зачіска і нова робота. Я здала свою першу статтю в журнал, який вважався Меккою у світі моди, - у "Вог""

Для нової роботи, ще й в такому престижному журналі, обов'язково потрібен класичний діловий костюм. Наприклад, від Вів'єн Вествуд. Новий образ Кері доповнює коротка стрижка.

"Мені потрібні ці босоніжки для мого останнього побачення з чоловіком моєї мрії"

Чоловік мрії Кері назавжди їде до Каліфорнії. Розкішне вбрання та рожеві лабутени повинні збити його з ніг на їхньому останньому побаченні. Але романтичний вечір складається не зовсім за планом - у Міранди починаються перейми і Кері поспішає у клініку, щоб підтримати подругу.


 

"У Нью-Йорку ти ніколи не буваєш одна, ти кожного разу йдеш на побачення зі своїм містом"

Навіть коли у тебе немає серйозних стосунків, це не означає, що ти самотній. Футболка в різнокольорову смужку від Нанет Лепор і жакет від Шанель якнайкраще підходять для побачення Кері з улюбленим містом.


 

"Кожна жінка, навіть найцинічніша, все життя мріє про цей день. Вона являє свою сукню, фотографів, тости та друзів, які вітають її з тим, що вона, нарешті, знайшла свого видавця"

Для вечірки з нагоди презентації своєї книги Кері обрала ніжний образ – легку сукню на бретельках і романтичні кучері.


 

"У житті може трапитися всяке. Хтось готовий на все, хтось згодний на мале, а хтось ні за що не погодиться ні на що інше, окрім метеликів у животі"

На весілля старого друга Кері вдягнула ніжно-рожеву сукню від Девіда Далрімпла. Там вона знову зустрічає Бергера - чоловіка, до якого її непереборно тягне.


 

"Коли ти живеш в місті, яке практично ніколи не спить, це ж треба примудритися проспати в такий важливий день"

Кері запросили на фондову біржу, де вона повинна дати сигнал до початку торгів. Для візиту на Уолл-стріт вона обирає шовкову сукню від Кельвіна Кляйна та вінтажне пальто.


 

"У будь-яких стосунках настає відповідальний момент, коли вони переходять у наступну фазу. Для деяких пар - це знайомство з батьками, для мене - знайомство з бутиком "Прада""

Справи Кері йдуть вгору. Завдяки авансу за її книгу вона змогла купити у своєму улюбленому бутику запаморочливу коричневу сукню. Шкода тільки, що успіхи коханої дівчини змушують Бергера комплексувати.


 

"Люди кажуть, що все, що не робиться – на краще. Здебільшого, ці люди - жінки, і, здебільшого, ці жінки - ті, кого кинули чоловіки"

Бергер порвав з Кері, залишивши прощальну записку на холодильнику. Щоб вилікувати розбите серце, потрібні подруги, вечірка та карколомний наряд.


"Сьогодні вечір твоєї поезії - з модного журналу"

У Кері з'являється новий коханий - багатий та щедрий художник Олександр Петровський, який дарує їй розкішну сукню від Оскара де ла Рента. Кері не звикла до романтики, тому запланований похід в оперу закінчується вечерею у "Макдональдс".


"Деякі туалети все життя чекають свого зоряного часу. Як і люди"

Петровський запрошує Кері поїхати з ним до Парижу. Грайливе чорно-біле вбрання від Соні Рікель було просто створене для поїздки до найромантичнішого міста світу.


"-У Нью-Йорку зараз час вечері.
- Ти сама схожа не десерт, що там під всією цією піною?"

Свій перший вечір у Парижі Кері провела в номері готелю в очікуванні Петровського. Чудова "сукня тисячі шарів" від Версаче так і не побачила світ.

"Прогулятися пішки, хочу відчути себе парижанкою"

У сукні з візерунком "полька-дот" від Баленсіага і з червоною парасолькою в руках Кері виглядає справжньою парижанкою. Але відчуває себе самотньою і покинутою, адже у її супутника абсолютно немає часу на неї.


"І, все ж таки, найбільш приголомшливі, найважливіші, найскладніші стосунки - це стосунки з самим собою. І якщо ти зустрінеш когось, хто полюбить тебе такою, якою ти любиш себе сама, - це велике щастя"

Кері, як ніхто інший, вміє знаходити несподівані поєднання в одязі. Кому б ще спало на думку вдягнути муфту під балетну пачку та літні босоніжки? Це неймовірно жіночне вбрання стає для Керрі щасливим. Чоловік її мрії, нарешті, розуміє, що вона - його єдина, і зізнається їй у цьому.

Сохранить

Телепрограма