Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

З 19 вересня на К1 почнеться показ культового серіалу "Секс у великому місті"

З 19 вересня на К1 почнеться показ культового серіалу "Секс у великому місті"

18 вересня 2017 | 11:00

Відверто про потаємне: з вівторка, 19 вересня, о 22:00 на К1 стартує серіал про стосунки очима жінок "Секс у великому місті".

"Секс у великому місті" - багатосерійна американська комедійна мелодрама, що стала популярною у всьому світі та за правом отримала статус культового серіалу. Своїм успіхом у глядачів серіал зобов'язаний, перш за все, тонкому та влучному гумору, яскравим, незабутнім образам головних героїнь, і, безумовно, центральній темі історії - сексу, про який в серіалі говорять багато і часто, але при цьому завжди легко й дотепно.

Сюжет:
Мешканка Нью-Йорка Кері Бредшоу веде світський спосіб життя, обожнює модний одяг і просто шаленіє від стильного взуття. А ще Кері - колумністка в газеті "The New York Star", і пише про романтичні та сексуальні стосунки (назва серіалу - це і є назва її колонки).
Теми і матеріали для щотижневих заміток Кері бере з власного досвіду та досвіду трьох своїх найближчих подруг: Саманти Джонс, яка віддає перевагу зустрічам на одну ніч і гострим відчуттям, а не тривалим стосункам, романтичної та наївної Шарлоти Йорк і незалежної, цинічної Міранди Хобс. Всі четверо переступили тридцятирічний рубіж і дотримуються вільних поглядів на секс, намагаючись жити за принципом "бери від життя все". У розмовах про особисте життя Кері, Міранда, Саманта і Шарлота відверто розповідають один одному про свої пригоди. Про ситуації, кумедні й не дуже, з якими чотирьом жінкам доводиться стикатися в пошуках ідеальних стосунків, і йдеться у серіалі.

Цікаві факти:

  • Серіал "Секс у великому місті" володар великої кількості нагород, зокрема 8-ми премій "Золотий глобус" і 4-х премій "Emmy"!
  • На думку критиків, колосальний успіх серіалу обумовлений образами головних героїнь. Замість традиційних 18-річних білявок у серіалі розповідається про жінок за 30, що близько та зрозуміло багатьом глядачкам.
  • У Нью-Йорку існує спеціально розроблений для шанувальників серіалу туристичний маршрут - екскурсія, присвячена всім значим місцям зйомок. Збирає, до речі, натовпи туристів до сих пір.
  • В епізодичних і другорядних ролях "засвітилися" багато зірок світового шоу-бізнесу, серед яких Джон Бон Джові, Метью МакКонахі, Сара Мішель Гелар, Хайді Клум, Девід Духовни, Вінс Вон та інші.
  • Одразу після прем'єри в США у 1998 році, серіал викликав величезний резонанс у глядацької аудиторії та безліч публікацій в пресі. Пізніше виявилося, що в комедійній формі в серіалі відображені вельми серйозні соціологічні спостереження і дослідження поведінки чоловіків і жінок. У ньому розповідається про проблеми, страхи та радощі багатьох мешканців мегаполісу. Критики відзначали, що неповторний колорит серіалу надає атмосфера Нью-Йорка, майже ідеально відтворена в серіалі.

 

Дивіться серіал з 19 вересня з вівторка по четвер о 22:00 на телеканалі К1!

Сохранить

Сохранить

Телепрограма