Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Покоління 90210. З 18 вересня на К1 стартує показ культового серіалу про життя американських школярів "Беверлі-Хілс, 90210"

Покоління 90210. З 18 вересня на К1 стартує показ культового серіалу про життя американських школярів "Беверлі-Хілс, 90210"

18 вересня 2017 | 11:00

Спостерігати за життям у найкрутішому районі нашої юності можна буде у будні о 15:00 в ефірі телеканалу К1!

Перші сезони серіалу мали неймовірний успіх серед молоді: школярі з усього світу бігли додому, щоб встигнути подивитися, що відбувається в житті молоді Лос-Анджелеса.
За свою десятирічну історію серіал багато разів був номінований на престижні нагороди. А журнал "Entertinment Weekly" помістив шоу на 20-те місце в списку "100 кращих телевізійних шоу за останні 25 років".
Ажіотаж серед глядачів був настільки великим, що після його виходу виконавці головних ролей вмить стали кумирами мільйонів у всьому світі. Кілька років поспіль в Штатах виходив офіційний журнал серіалу, в якому друкувалися інтерв'ю з акторами та репортажі зі знімального майданчика. Також компанія Barbie випустила п'ять ляльок: Брендона, Бренду, Келлі, Ділана та Донну, які побили рекорди продажів у всьому світі.
Крім того, мільйонними тиражами виходили наклейки, зошити, ігри, пов'язані з зображенням головних акторів серіалу.

Сюжет:
Бренда та Брендон Уолш - брат і сестра, які переїхали зі своєю родиною до елітного району Беверлі-Хілс у самому серці Лос-Анжелеса. У новій школі вони знайдуть нових друзів, зануряться в життя "золотої молоді" та знайдуть своє справжнє кохання. Проте, вони звичайні підлітки і стикаються з проблемами, подібними середньостатистичним школярам.

Цікаві факти:

  • Перша назва серіалу - "Class of Beverly Hills".
  • Зйомки школи проходили в Torrance High School - цю ж будівлю використовували у зйомках серіалу "Баффі - винищувачка вампірів".
  • У першій версії пілотної серії Лайман Уорд виконав роль Джима Уолша. Цікаво, що герой - містер Джим Уолш, зайняв 41-ше місце в списку журналу "ТВ-Гід" (TV-Guide) "50 кращих телевізійних батьків всіх часів" (50 Greatest TV Dads of All Time) від 20 червня 2004 року.
  • Брендон на 4 хвилини старший за Бренду.

 

Дивіться серіал у будні о 15:00 на телеканалі К1! 

Сохранить

Сохранить

Сохранить

Сохранить

Телепрограма