Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Павло Тупіков: WOW-ефект гарантовано

Павло Тупіков: WOW-ефект гарантовано

10 квітня 2018 | 17:00

"Телебачення - це те місце,
 в якому,одного разу потрапивши,
хочеться залишитися назавжди"
Павло Тупіков

  • З 23 вересня 2017 року на каналі К1 відбулася прем'єра першого випуску "Ух ти show". Вже відомо, що проект продовжено на другий сезон. "На глядачів чекатимуть ще смішніші та креативні підводки і дивовижні сюжети", - запевняє Павло Тупіков.
  • Ведучий проекту має дві освіти. Він випускник Київської муніципальної академії естрадно-циркового мистецтва ім. Утьосова (спеціальність "актор естради та кіно") і Київського національного університету культури та мистецтв (спеціальність "режисер естради"). Як актор Павло дебютував у 2007 році. В його фільмографії налічується близько 40 робіт.

Здавалося б, у наш час, коли до інформації є цілодобовий вільний доступ практично у всіх, викликати щирий подив можна лише у вихованців дитсадка. Але творці "Ух ти show" на каналі К1 ось вже кілька місяців примудряються регулярно дивувати навіть досвідчених дорослих. У тому числі ведучого проекту Павла Тупікова, який першим дізнається зміст чергового випуску. "ТОП" вирішив дізнатися, хто, що і чому може змусити його вигукнути: "Ух ти!"

АРТИСТ. "Будь-який представник цієї професії, що робить свою роботу добре, апріорі викликає в мені захоплення. Не буду вимовляти гучних голлівудських імен. Мені дуже подобаються наші актори Тарас Цимбалюк, Женя Капорін, Саша Погребняк... Я відчуваю справжній захват, спостерігаючи за ведучим Сергієм Притулою... Взагалі, відчуття приємного здивування приходить до спостерігачів завдяки здібностям іншої людини робити свою справу так, що хочеться брати з неї приклад. Це стосується не лише артистів. У багатьох професіях є люди, від таланту яких захоплює подих".

СТРАВА. "Добре приготований угорський суп-гуляш, борщ, вареники, піца, омлет (список може бути нескінченним) незмінно викликають у мене захоплення. Я і сам дуже люблю готувати. Смачних і улюблених страв у моєму меню досить багато".

СПОГАД. "Мене вражають будь-які речі й спогади з дитинства. WOW-ефект виникає від того, що більше повернутися туди не вийде. Ніколи. Як же швидко летить час..."

МІСТО. "На жаль, я не багато подорожував, тому складно сказати. Одного разу ми з дружиною побували в Коломбо. Це було неймовірно! Мабуть, спогади залишаться на все життя. Океан. Кокос. Слони. Місцевий колорит. Здатність жити в гармонії з собою. Культура. Мені здається, будь-яке місто залишає незабутні враження. Подорожувати однозначно потрібно більше - це розширює межі свідомості, дає повне відчуття свободи. А це круто!"

ЖІНКА. "У мене дивовижна дружина. Про те, що саме мене в ній захоплює, можна окрему статтю написати. (Сміється.) Так надійно і спокійно мені не було ніколи. Вона розумниця! Стільки толерантності та мудрості, доброти й любові, як в цій дівчинці, я не зустрічав у жодній людині. Чому я з нею? Тому що доля. Тому що кохання. Тому що неможливе існування неба без зірок".

ІДЕЯ. "Всі мої ідеї тільки починають набирати обертів. І їхня реалізація також в процесі. Тому сплю я погано. Від подиву, звичайно. (Посміхається.)".

КОНЦЕРТ. "Таких заходів я веду небагато. Як правило, це різні корпоративи. Останній концертний тур зі мною в якості ведучого був організований одним з мобільних операторів України. Ми тоді їздили містами нашої країни з гуртом ТІК. Це, звичайно, спогади із серії "ух ти"! Неймовірний досвід, отриманий в турі, й та кількість сторінок у сценарії, які я подужав, не маючи за плечима великого професійного багажу, до сих пір викликають у мене почуття глибокого захоплення".

МУЗИКА. "Слухаю практично все - залежить від настрою. Але найчастіше реп. Цей напрямок дивує мене з дитинства. Під цю музику я виріс, вона допомагає мені думати про щось важливе. Коли хочеться розслабитися, часто слухаю chill out".

ПРИХИЛЬНИКИ. "Мене дивує, що вони є, але я всім передаю великий привіт. (Сміється.) Хотілося б послухати їхні відгуки про виконану мною роботу, ролі... А ще було б чудово отримати від шанувальників свій портрет. Якщо хтось добре малює, я з радістю прийму своє зображення!"

ЗЙОМКИ. "Взагалі, мій акторський шлях тільки починається. Якщо говорити про найбільш пам'ятні моменти зйомок в інших проектах, то я в захваті від роботи у фільмі "Інфоголік": чудова команда, прекрасне завершення літа, ну і звичайно, партнери. "СуперКопи" - проект, який дав мені колосальний акторський досвід. Про те, яка атмосфера була на майданчику, можна говорити нескінченно. Ми просто робили все від душі, дуже багато сміялися, але також багато працювали. Ще один дивовижний проект - серіал "Стоматолог". Я потрапив у нього абсолютно випадково: на роль повинні були затвердити іншого артиста, але щось не склалося. Приємні враження почалися вже з проб. Мій лейтенант Грузь - приголомшливий персонаж, мені дуже хотілося його зіграти. Та й весь процес зйомок став справжнім задоволенням. Приємно було познайомитися і попрацювати з талановитим режисером Сашком Тименко, а також зустрітися на майданчику з Сергієм Толкушкіним, з яким я вже співпрацював".

ТЕЛЕБАЧЕННЯ. "TV - це адреналін, постійний стрес і неминуще відчуття, що тебе от-от звільнять. Це неймовірно! (Сміється.) А коли цього не відбувається, ти кажеш: "Ух ти!" Нещодавно набув досвіду ведення прямих ефірів "Олімпійської студії" на "UА: Першому". Так ось, живе включення - це як вихід у відкритий космос. Й іноді без кисневого балона".

ШОУ. "Я досить вразлива людина, мене легко здивувати. Коли бачу, як влаштовують перегони на ваннах, жонглюють тортами або їдять тарганів, як у нашому "Ух ти show", буваю вражений до глибини душі. Взагалі "Ух ти show" для мене важливий проект: він допоміг мені розкритися, спробувати себе в новому амплуа - телеведучого комедійного жанру. Цей досвід для мене вкрай цінний. Я вдячний всій команді К1, було дуже комфортно працювати! Окрема подяка генеральному директору за те, що зупинила свій вибір на мені. Упевнений, це не останній проект, який ми втілимо в життя разом".

ГУМОР. "Коли зустрічаємося з друзями, часто сміємося. Завжди веселять дружні посиденьки та кумедні історії приятелів. Якщо говорити про кіно, то за останній час отримав масу приємних вражень від комедій "СуперКопи" та "Інфоголік".

 

Інтерв'ю підготувала журналіст Віра Литвинова, журнал "Телескоп" facebook.com/TOPTeleskop

Телепрограма