Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Любіть себе і частіше посміхайтеся. Секрети краси Наталії Орейро

Любіть себе і частіше посміхайтеся. Секрети краси Наталії Орейро

16 травня 2018 | 01:08

Наталія Орейро - не лише талановита актриса та співачка, але й фантастично красива жінка. Їй вжеза сорок, а виглядає вона так само, як 20 років тому, коли грала Мілагрос у "Дикому ангелі". До речі, згадати юність та переглянути серіал тепер можна у будні о 10:10 на К1. Як їй вдається завжди залишатися молодою та красивою? Сьогодні вона ділиться з нами своїми секретами краси і думками з приводу того, від чого вона залежить.
 

Про їжу

Я вегетаріанка, тому контролюю кількість протеїнів, кальцію, магнію і заліза в організмі. Я люблю сочевицю, соєвий сир - тофу, овочі та всі види злакових. Мені подобається гарбуз, цибуля, паста в різних варіантах, мигдаль, каштани. Зазвичай мій сніданок - це нежирний йогурт, молоко і, звичайно ж, злаки. А на обід їм рибу з овочевими салатами і різні фрукти. Ще я намагаюся їсти продукти з козячого молока. І не забуваю про добавки: п'ю прополіс і ехінацею.
Протягом тижня я їм мало, а ось у вихідні дозволяю собі більше. Уже в п'ятницю можу включити в меню піцу, пасту, шоколад. І обов'язково щось перекушують кожні три години, щоб "розганяти" метаболізм.
Я не вірю в дієти. Як на мене, куди ефективніше правильне харчування. Якщо ти мориш себе голодом, а потім зриваєшся, можеш набрати ще більше. Найголовніше - знати, які продукти тобі підходять, а які - ні. Я, наприклад, зазвичай утримуюся від мучного, тому що для мене це найлегший спосіб погладшати. Але, якщо чесно, іноді все-таки дозволяю собі булочку.
Якщо мені потрібно скинути кілька кілограмів, я повністю виключаю з меню молочні продукти та яйця.
 

Про заняттях спортом і красиву фігуру

Я намагаюся щодня кататися на велосипеді, просто гуляти і займатися спортом з тренером. Причому, замість аеробіки я віддаю перевагу йозі. Йога необхідна мені не стільки для підтримки фізичної форми, скільки для душі. Ці вправи допомагають знайти внутрішню рівновагу, сконцентруватися.
Не варто боротися із зайвою вагою радикальними методами - робити ліпосакції або лягати під ніж хірурга. Варто просто почати займатися спортом! До того ж, що можна вважати зайвою вагою? Бувають дуже красиві дівчата з гарними формами, яким хтось сказав, що вони товсті. Це дурниця. Жінка повинна бути жіночною! У неї повинна бути попа, груди, може бути навіть невеликий животик. Я ніколи не була худою, як дошка.
 

Про догляд за обличчям та тілом

Я доглядаю за своєю шкірою кожного дня. Перед сном завжди змиваю макіяж - це непорушне правило. Вранці, я наношу на шкіру зволожуючий крем, а ввечері - поживний. І після душу обов'язково наношу зволожуючий крем на все тіло.
Вранці, якщо є набряки після сну, я кладу на очі чайні пакетики. А до лоба та щік прикладають холодну банку кока-коли. П'ятнадцять хвилин - і ви сама свіжість!
Люблю натуральну косметику. Часто роблю різні маски та пілінги, в тому числі, власного приготування. Наприклад, люблю полуничний пілінг. Рецепт легкий: 200 г свіжої полуниці змішати з морською сіллю, нанести на 10-15 хвилин на обличчя, а потім змити теплою водою. Після цього, личко таке свіжим і зволоженим, ніби й не було безсонних ночей.
У мене є свій косметолог, і я відвідую його не рідше ніж раз або два на місяць. Вона готує креми спеціально для мене, враховуючи індивідуальні особливості моєї шкіри.
З салонних процедур надаю перевагу різним обгортання, зволожуючим маскам, релаксаційним процедурам, масажам. А ось на мезотерапію я б ніколи не погодилася. Багато чула про її користь, але уколи - це не для мене!
 

Про вік і пластичну хірургію

Думаю, що я ніколи не буду робити пластичні операції. І вже точно не буду вприскувати ботокс! У мене відмінна генетика! Моїй мамі за 60 років, а у неї тільки-тільки з'явилися перші зморшки.
Я не розумію актрис, які в 40 років роблять пластичні операції, підтяжки, вколюють в своє обличчя ботокс і не хочуть грати вікові ролі. Мені здається, що це чудово, коли тобі 40 років і тобі є що сказати глядачам. Мені в цьому плані ближча Меріл Стріп, яка виступає проти пластичних операцій, або Лідія Ламайсон (донна Анхелика з "Дикого ангела"), їй було за 90, і вона була прекрасна з усіма своїми зморшками!
Природа робить нас найкрасивішими від народження. Навіщо намагатися збільшити губи або груди, або змінити форму носа? Ну, а якщо щось не подобається, завжди можна скорегувати недоліки за допомогою косметики. Важливо любити себе.

Про догляд за волоссям

Навіть якщо у вас на обличчі не буде ані граму косметики, але при цьому локони будуть виглядати доглянутими, образ буде більш виграшним, ніж з мейкапом, але розпатланим волоссям.
Ще в дитинстві мама сама готувала мені маски для волосся, щоб вони були густіші, і я слухняно наносила ці суміші на голову. Може, завдяки їм, а може, з якихось інших причин зараз у мене дійсно густе волосся. І головне, швидко росте. Я мию голову кожного дня, до того ж найякіснішими шампунями і кондиціонерами. А потім зазвичай використовую бальзам. Про маски також не забуваю - на волосся мені ні часу не шкода, ні грошей. Ще хочу нагадати дівчатам, що здоров'я волосся багато в чому залежить від харчування.
Я категорично не згодна з твердженням, що з віком жінкам потрібно вибирати більш короткі стрижки. Я помру з довгим волоссям! Мені подобаються мої локони. Так навіщо мені їх стригти?

Про моду

Мені здається неправильним, коли люди однаково одягаються, фарбують волосся в один і той же колір, роблять ідентичні стрижки. Адже таким чином вони втрачають свою індивідуальність! Тому, я вважаю, що стежити за трендами можна, але потрібно їх переосмислювати, намагатися витягти з них щось своє, а не бездумно копіювати.

Любіть себе! І частіше посміхайтеся! Ми всі такі красиві, коли посміхаємося.

Телепрограма