Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Публікації

Глядачам К1 нудьгувати не доведеться - вони зможуть побачити найцікавіші фільми та програми
Глядачам К1 нудьгувати не доведеться - вони зможуть побачити найцікавіші фільми та програми
10 вересня 2008 | 10:05

У новому сезоні канал буде представлений в усіх обласних та регіональних центрах України.

15 вересня на каналі К1 стартує новий сезон. Побачити осінні телехіти тепер зможе набагато ширша глядацька аудиторія. Канал буде представлений абсолютно в усіх обласних та більшості регіональних центрів України. К1 як і раніше ставить глядацьку політику, виходячи з інтересів чоловічої аудиторії. Однак, це зовсім не означає, що її жіночій та дитячій частині нічого буде дивитися. Навпаки! Серед ретельно підібраних програм кожен вибере собі що-небудь за смаком.

Осінній кінопоказ попестить глядачів не тільки новинками, а й якісними картинами: російськими серіалами "Ліквідація" та "Бригада". До речі, більшу частину "Ліквідації" знімали в Україні, на Одеській кіностудії. У головних ролях Володимир Машков, Сергій Маковецький, Михайло Порєченков, Світлана Крючкова, Олег Басілашвілі. Спеціально для картини актори проходили курс "майстерності" колоритної одеської мови. Декоратори знайшли нетрі післявоєнних років, а костюмери відновили вбрання кінця сорокових.

"Бригада" із "славнозвісним" бандитом Бєлим - актором Сергієм Безруковим - стала першим російським серіалом, проданим за кордон. Це один з найдорожчих бойовиків на пострадянському просторі із блискучим акторським складом: Володимир Вдовиченков, Дмитро Дюжев, Павло Майков, Катерина Гусєва...

Пощастить у новому сезоні і шанувальникам зарубіжних кіно-хітів. К1 покаже "Патріота" із Мелом Гібсоном, "Сім" із Бредом Піттом, "Основний інстинкт" із Шарон Стоун, "Тих, що розмовляють з вітром" із Ніколасом Кейджем, "Дику орхідею" із Міккі Рурком. Глядачі побачать дітище двох культових персон - Люка Бессона та Гая Річчі - картину "Револьвер", а також трилер "Дикі штучки", який отримав нагороду за кращий поцілунок. Не кажучи вже про інші, не менш популярні фільми.

До вихідних К1 приберіг цілу серію гумористичних та розважальних програм. Спеціально для каналу відзняті нові випуски "Бійцівського клубу" із ведучими Стьопою та Монєю. З'явиться в ефірі і популярний гумористичний серіал "33 квадратних метри". І, звичайно ж, "Вечірній квартал", герої якого набули практично культового статусу у нашій країні завдяки гумору.

Стартують на К1 і знамениті документальні програми - зокрема, документальний серіал каналу ВВС на чолі з його ведучим Найджелом Марвіном, що оповідає про дику природу, яка до сих пір знаходиться поза впливом соціуму. А також цикл "Загадковий динозавр", де використані унікальні комп'ютерні технології, за допомогою яких перед глядачем із вражаючою реалістичністю оживає світ доісторичних гігантів, які населяли колись нашу планету. А документальна серія "Вічний Єгипет" перенесе глядача на п'ять тисяч років назад - у долину Нілу, де вже тоді існувала високо розвинута цивілізація. Ми не в змозі розгадати всі таємниці Єгипту, але можемо знову доторкнутися до вічної слави та краси.

Тетяна Іванова
спеціально для "ФАКТІВ"

Джерело: "Факты"

Телепрограма