Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Публікації

"Слава Богу, ти прийшов", новий сезон на К1!
"Слава Богу, ти прийшов", новий сезон на К1!
28 серпня 2009 | 21:00

Зустрічайте! На К1 з 30 серпня Михайло Шац у гумористичному шоу "Слава Богу, ти прийшов"!
 

Назва проекту повністю відповідає його змісту, причому це стосується не тільки гостей, яких чекають у програмі, а й самого шоу, ведучих якого глядачі на зйомках готові зустріти саме словами "Слава Богу, ти прийшов!".

Сюжет:

Зірок, які нічого не підозрюють про своє найближче майбутнє, перевдягають, запускають у заздалегідь підготовлену кімнату, де на учасника чатує актор, який знає ситуацію. Він починає ставити питання, відповіді на які і має придумати учасник, причому не від свого імені, а від імені персонажа, у якого його перевдягнуто. Ім'я персонажа учасник теж дізнається тільки після того, як увійде до кімнати.

Гості програми:

Актори, спортсмени, письменники, ді-джеї, музиканти. Дід Мороз Гоша Куценко, модельєр-екстрасенс Ольга Шелест, мафіозний бос Юрій Стоянов, дочка на утриманні Амалія, чоловік-ловелас Іван Ургант, сором'язлива школярка Ксенія Собчак, хоробра піратка Марина Голуб, сільський хлопець Федір Бондарчук, нахабний блазень Оскар Кучера, кріпаки Тетяна Чурікова та Олексій Панін, зоряний воїн Євгеній Гришковець, індійська принцеса Наташа Корольова та інші зірки у найнесподіваніших ситуаціях та образах.

Цікаві факти:

  • Не часто, але трапляється так, що гість випереджає сценарій, який виготовлено для даної імпровізації.
  • Трапляється так, що один з розробників стає гостем чи суддею. Зокрема, таким учасником став композитор шоу Олександр Пушний. Він і став рекордсменом за кількістю завойованих нагород у цьому шоу.
  • Олександр Адабашьян тричі приходив на шоу в якості учасника, і тричі перемагав. 

Нагороди:

ТЕФІ (2008) – у номінації "Розважальна програма: гумор"

Дивіться прем'єру шоу у неділю, 30 серпня о 22:00 на К1!

Телепрограма