Головна Мапа сайту Контакти
RSS
29 січня 2009
Один день. Спорт

Australian Open наближається до розв'язки

21:07

Престижний тенісний турнір Australian Open наближається до розв'язки! У четвер визначилися майже всі фіналісти в одиночних розрядах. Отже, Роджер Федерер став першим учасником вирішального поєдинку.

У півфінальному матчі швейцарець спокійно обіграв Енді Роддіка. Американець не зміг протистояти чіткій та виваженій грі другої ракетки світу - і в підсумку програв у трьох сетах.

А серед жінок уперше в кар'єрі у фінал Чемпіонату Австралії вийшла росіянка Динара Сафіна. У півфінальному матчі вона обіграла свою співвітчизницю Віру Звонарьову. Причому вистачило й двох сетів. Тепер на Сафіну чекає зустріч із триразовою переможницею цього турніру американкою Сереною Вільямс. Вона теж пройшла у фінал, здолавши Олену Дементьєву з Росії. Гра американки була на голову вище, тому суперниці також розійшлися досить швидко.

Ну і останній фіналіст в одиночному розряді серед чоловіків визначиться у п'ятницю - ним стане або перша ракетка світу, іспанець Рафаель Надаль, або 14-та - його співвітчизник Фернандо Вердаско. І якщо у фіналі опиниться саме він, це буде справжнє диво!

Телепрограма