Головна Мапа сайту Контакти
RSS
30 січня 2009
Один день. Спорт

"Динамо" готується до матчу проти "Валенсії"

21:05

Київське "Динамо" розпочало підготовку до матчів Кубка УЄФА проти "Валенсії". У вівторок український клуб вирушить на тренувальний збір до Іспанії. Нагадаю, "динамівці" вже побували у Піренеях. Два тижні тому команда провела три контрольні ігри. І здобула одну перемогу, один раз програла та зіграла внічию. Тренер Юрій Сьомін проведеною роботою задоволений. А от суперник киян - "Валенсія" - поки що виступає невдало. Напередодні команда вилетіла з Кубка Іспанії. Це - матч-відповідь чверть-фіналу Кубка Іспанії - "Севілья" проти "Валенсії". Після мінімальної перемоги в першому поєдинку "Валенсію" цілком влаштовувала нічия.

Севілья - Валенсія 2:1

Вже на початку гри Карлос Марчена відкрив рахунок, головою відправивши м’яч у сітку. "Севілья" відповіла тим же. Нападник - Фредерик Кануте високо вистрибнув після подачі штрафного і потужним ударом головою зрівняв рахунок. 1:1 - вболівальники "Валенсії" вже святкували вихід своєї команди до півфіналу Кубка Іспанії. Але зарано. На останній хвилині матчу Скілаччі замкнув передачу з кутового. Та вивів саме "Севілью" до наступного етапу. 

Барселона  - Еспаньйол 3:2

До півфіналу Кубка Іспанії вийшла і "Барселона". Після нічиєї в першому матчі з "Еспаньйолом" барселонці прагнули тільки перемоги. Тож перший тайм пройшов цілком за сценарієм господарів, які відправили три голи у ворота суперника. Двічі відзначився Боян Кркіч. У другому таймі гостям таки вдалося скоротити відрив до мінімуму, але зрівняти рахунок вже не встигли. 3:2 - перемогла "Барселона".

Форвард пітерського "Зеніту" Андрій Аршавін готовий заплатити рідному клубу 2 з половиною мільйона євро відступних за дострокове припинення контракту.

Щоб грати в лондонському Арсеналі. За попередніми умовами контракту зарплатня росіянина в англійському клубі складатиме від 80 до 100 тисяч фунтів стерлінгів на тиждень. Пітерський клуб розраховує отримати за форварда 12 мільйонів євро. Єдиний нюансик - футболіст ніяк не може отримати дозволу на роботу у Великій Британії. А трансферне вікно закриється вже наступного понеділка. 

Телепрограма