Головна Мапа сайту Контакти
RSS
2 лютого 2009
Один день. Спорт

На Чемпіонаті Іспанії Рауль забив свій 307-й гол у футболці "Королівського клубу"

21:07

На Чемпіонаті Іспанії Рауль повторив рекорд результативності мадридського "Реала". У матчі проти "Нумансії" нападник забив свій 307-й гол у футболці "Королівського клубу". За цим показником Рауль зрівнявся із найкращим бомбардиром команди усіх часів - Альфредо Ді Стефано. Подробиці - у спортогляді Дмитра Євчина.

"Нумансія" - "Реал" - 0:2. Чемпіонат Іспанії

Щойно другий тайм розпочався, як Рауль вивів мадридців уперед. Удар Ігуаїна голкіпер "Нумансії" відбив, однак нападник "Реала" встиг до м'яча першим. Щоб перевершити досягнення легендарного Ді Стефано, треба зробити один крок, а точніше - забити один м'яч. За сім хвилин "Реал" вдруге приголомшив суперника. Усе зробив Роббен. Голландець пробив у самісінький кут. Шансів відігратись у "Нумансії" не було. А найкращий момент команда не використала ще у першому таймі, коли Дель Піно влучив у штангу. Тож 2:0 - четверта поспіль перемога "Реала" у Прімері, і мадридці на другому місці.   

"Расинг" - "Барселона" - 1:2. Чемпіонат Іспанії

Відставання "Реала" від "Барселони" у 12 очок не зменшилось. Адже каталонці обіграли "Расинг". У другому таймі "синьо-гранатовим" довелося відігруватись. Маркес порушив правила у власному штрафному майданчику. Жигіч впевнено реалізував пенальті. Одразу після цього Гвардьйола кинув у бій Мессі, й аргентинець не підвів тренера. Спочатку Леонель опинився у потрібному місці в потрібний час. А за 10 хвилин Мессі забив переможний гол. Нападник встояв на ногах у протиборстві із захисником і згодом розстріляв ворота. Щоб втримати перевагу, "Барсі" довелось постаратися. Бо команда догравала поєдинок удев'ятьох. На 87-й Маркеш отримав другу жовту картку. А в доданий час Піке витурили з поля за балачки з арбітром. Наостанок розійшовся Алвеш. Бразилець мало не зламав ногу Моралу. Однак суддя пожалів гравця "Барси". У підсумку 2:1 - на користь каталонців.

"Спортинг Х." - "Севілья" - 1:0. Чемпіонат Іспанії

Третя команда Іспанії - "Севілья" - програла "Спортингу". Вже на 6-й хвилині захисник севільців Ескюде зіграв рукою у штрафному майданчику. Цього подарунка хіхонці не використали. Палоп блискуче зреагував на удар Біліча. Щоправда, незабаром "Спортинг" домігся свого. Дієго Кастро переправив м'яч у ворота. Увесь другий тайм господарі поля захищалися вдесятьох. За брудний підкат ззаду червону дістав Канелья. Проте навіть у меншості хіхонці встояли. Тож 1:0 - перемога новачка Прімери.

Телепрограма