Головна Мапа сайту Контакти
RSS
29 липня 2009
Один день. Спорт

Футбольні гранди готуються до сезону у товариських іграх

21:04

"Манчестер Юнайтед", "Мілан", "Баварія" та "Бока Хуніорс" зіграють у комерційному турнірі, який 30 липня стартує на мюнхенській Альянс Арені. Команда Анатолія Тимощука "Баварія" у півфіналі зустрінеться з "Міланом", а підопічні Алекса Фергюссона поміряються силами з бразильцями. Наступного дня переможці зіграють у фінальному матчі. Тим часом інші футбольні гранди продовжують готуватися до сезону у товариських іграх. Докладніше про це - далі у спортогляді Сергія Поліщука

"Реал" - "Ліга де Кіто" - 4:2. Товариський матч

Кріштіану Роналду забив свій перший гол за мадридський "Реал". У товариському матчі проти команди "Ліга де Кіто" з Еквадору португалець реалізував пенальті. А справжнім героєм зустрічі став інший новачок Королівського клубу - Естебан Гранеро. Спочатку він вдало зіграв на добиванні після потужного удару Роналду, а пізніше з кутового видав результативну передачу на Метсельдера. У підсумку "Реал" переміг з рахунком 4:2, і у наступному матчі зустрінеться з "Ювентусом".

"Ювентус" - "Сеонам" - 3:0. Товариський матч

Тим часом туринський клуб також здобув перемогу. Команда Чиро Феррарі переграла корейський "Сеонам". Першим відзначився Якінта. А от подвоїв рахунок дебютант "Ювентуса" Дієго, який у міжсезоння переїхав до Апеннін з німецького "Вердера". Гравець потужним ударом з-за меж штрафного майданчика надіслав м'яч повз голкіпера. А останню результативну атаку влучним ударом головою завершив Легротальє.

"Андерлехт" - "Сівасспор" - 5:0. Ліга чемпіонів

Тим часом "Андерлехт" в офіційному матчі розгромив турецький "Сівасспор". Вже до середини першого тайму кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів рахунок був 3:0 на користь бельгійського клубу. Після перерви "Андерлехт" ще двічі розписався у воротах турків. У підсумку 5:0 - матч-відповідь команди зіграють рівно за тиждень.

Телепрограма