Головна Мапа сайту Контакти
RSS
25 серпня 2009
Один день. Спорт

"Полювання" за українськими футболістами

21:07

Олексій Михайличенко оголосив список гравців збірної України, яких він викликав для підготовки до поєдинків зі збірними Андори та Білорусі. Цього разу у відбірних матчах до Чемпіонату Світу 5-го та 9-го вересня можуть взяти участь ще двоє новачків: це динамівець - Андрій Ярмоленко, та захисник "Шахтаря" - Василь Кобін. Крім того, до табору збірної повернулися Богуш, Воронін та півзахисник російського "Сатурна" - Левченко.

За ще одним гравцем збірної України - Дмитром Чигринським - продовжує полювати "Барселона". Іспанська прімера взагалі найактивніший гравець на трансферному ринку. Про нові подробиці можливого переходу "гірника" та інші цікавинки чемпіонату Іспанії - в наступному огляді.

Іспанські ЗМІ вже засватали Дмитра Чигринського в Барселону. За інформацією місцевих видань клуби таки домовилися, і вже завтра трансфер українця може набути офіційного статусу. Газетярі навіть повідомили суму угоди - двадцять п'ять мільйонів євро. Попри те, що захисник не зможе виступати в євро кубках, ціна порівняно з минулими пропозицією "Барси" зросла на три мільйони.

Головний конкурент каталонців - "Реал" не втомлюється презентувати своїх новачків. Ще б пак - кожне таке дійство поповнює казну вершкових, аджЕ збирає повні трибуни "Сантьяго Бернабеу". Щоправда цього разу боси "Галактикос" вирішили представили публіці не одного, а одразу чотирьох новобранців. Це Естебан Гранеро, Альваро Арбелоа, Єзекіль Гарай та найцінніший з цього квартету - Хабі Алонсо. За нього "Реал" виклав "Ліверпулю" 30 мільйонів євро. Саме його придбанням "королівський" клуб завершив свою масштабну трансферну кампанію.

До "Реалу" не тільки приходять, - з нього і йдуть. Боси мадридців латають бюджет продажем непотрібних клубові футболістів. Так близький до переїзду в Італію півзахисник Веслі Снейдер. Голландець опинився в Мадриді два роки тому, але так і не заграв як від нього очікували. Наразі він майже закінчив переговори з міланським "Інтером" - сума угоди становитиме 15 мільйонів євро.

 

Телепрограма