Головна Мапа сайту Контакти
RSS
1 жовтня 2009
Один день. Спорт

Матчі другого туру Ліги чемпіонів принесли єдиний сенсаційний результат

21:05

Матчі другого туру Ліги чемпіонів принесли єдиний сенсаційний результат. Осоромився перед власними уболівальниками італійський "Мілан". На стадіоні "Сан-Сіро" команда Леонардо програла дебютанту Ліги - швейцарському "Цюриху". Мало того, єдиний гол у ворота італійців був забитий п'ятою. Його автор - капітан "Цюриха" - Ханну Тіхінен. Про непередбачувану групу "С" та проблеми грандів - у спортогляді Дмитра Євчина.

Тренерові "Реала" Мануелю Пеллегріні в пору усміхатись на всі 32. Натомість чилієць зосереджений. Коли керуєш таким клубом як "Реал", хвилинна розслабленість фатальна. Однак поки мадридці не помиляються. Ані в іспанській першості, ані в Лізі чемпіонів. Приміром учора впевнено обіграли французький "Марсель" - 3:0. 

Мануель Пеллегріні, головний тренер ФК "Реал" (Мадрид):

- В усіх бувають спади та підйоми. Це нормально, особливо тоді, коли до команди приходять дев'ять нових футболістів. Важливо одне - "Реал" грає самовіддано та упевнено. Саме тому ми й показуємо результат. З тижня на тиждень додаємо, покращуємо нашу гру. А ще, я повторюю, - управління "Реалом" відрізняється від керівництва іншими клубами.

Тренер "Марселя" Дідьє Дешам теж не в гуморі. І на те є причини. Провансальці програли другий матч поспіль у Лізі чемпіонів. Поєдинок з "Реалом" французи завершували у меншості.

Дідьє Дешам, головний тренер ФК "Марсель" (Франція):

- Нам потрібно було забивати. Ми першими організували два гольових моменти. Можливо і три. Натомість вирішальним став гол Роналдо. Про роботу арбітра я взагалі не хочу говорити. Вважаю, рішення вилучити з поля Діавару було помилковим. А гол з пенальті остаточно зламав нас.

У групі "С" з'явився одноосібний лідер - це мадридський "Реал". Після поразки "Мілана" боротьба за друге місце загострилась. Шанс вийти до плей-оф отримав швейцарський "Цюрих". У "Марселя" - справи кепські, французи безнадійно відстали від конкурентів.

Схоже, "Челсі" Карло Анчелотті переживає кризу. Спершу "аристократи" програли у чемпіонаті Англії "Вігану", а тепер насилу здолали кіпрський "Апоел" 1:0. Гол Анелька приніс "Челсі" скромні три очки.

Карло Анчелотті, головний тренер ФК "Челсі" (Лондон) :

- Результатом задоволений, натомість нашою грою - аж ніяк. Ми тримали усе під контролем та забили першими. Розвинути успіх не вийшло, адже наші контрактники розчарували. Зізнаюсь, у другому таймі "Апоел" був кращим і заслуговував на нічию. Але що тут поробиш - це футбол.  

У групі "D" "Челсі" - поза конкуренцією, от тільки чи надовго? "Порто" під силу поборотися за перше місце. Головний невдаха квартету - "Атлетико". Разом із "Апоелем" мадридці внизу турнірної таблиці.

Телепрограма