Головна Мапа сайту Контакти
RSS
27 серпня 2009
Один день. Україна

На об'їзній дорозі Львова сталося ДТП. Загинули 3 людини

21:16

На об'їзній дорозі Львова сталося ДТП. Загинули 3 людини. Легковик БМВ виїхавши на зустрічну смугу і зіткнувся з мікроавтобусом Форд Транзит. У бусику 10 мешканців Івано-Франківщини поверталися з Польщі додому. Від удару Форд вилетів у кювет. Аби звільнити постраждалих, рятувальникам довелось розрізати кузов мікроавтобуса. Сімох травмованих, серед яких є дитина, доправили до лікарні. У більшості поранених черепно-мозкові травми та переломи різної складності. Пасажири БМВ не постраждали. Причини та обставини аварії - з'ясовуються.  

Павло Василенко, керівник відділу ГУ МНС у Львівській обл:

-Коли рятувальники прибули на місце було з'ясовано, що всередині знаходиться ще п'ятеро людей. Спільно з медиками почали проводити розрізання конструкції автомобіля. Оскільки одразу відбувалося і вивільнення людей від конструкції і надання там же затисненим людям медичної допомоги.

Світлана Добровольська, керівник прес-служби УДАІ у Львівській обл.:

- На даний момент можна вже чітко сказати, що водій автомобіля БМВ грубо порушив правила дорожнього руху. А саме правила обгону. Виїхав на зустрічну смугу. не переконавшись у відсутності транспорту  і в результаті сталося зіткнення з мікроавтобусом.

Телепрограма