Головна Мапа сайту Контакти
RSS
1 жовтня 2009
Один день. Україна

1 жовтня меломани та музиканти світу відзначають День музики

21:07

1 жовтня меломани та музиканти світу відзначають День музики. І з такої нагоди ми знайшли дівчину - звичайну українку - якій одна лише любов до музики дозволила стати хоча й початковим, але продюсером і режисером.

Побачити цікаве обличчя та одразу взятися за олівець - звичайна справа для Діани. Дівчина вчиться на художника, однак живе музикою. Старенький, але улюблений плеєр - завжди з собою.

Таку музику Діана зазвичай слухає під час малювання. Але перевагу віддає українській альтернативній музиці. Тут дівчина почувається як риба у воді.

Ось в таких клубах Діана зазвичай проводить вечори. Адже саме тут, за її словами, можна послухати справжню альтернативну українську музику. Тут ми з нею і зустрінемося.

Столик біля стіни - улюблений. Тут Діана знайомиться з сучасними, часто маловідомими українськими виконавцями.

Діана Грушецька, продюсер-початківець:

- Я для себя открыла каких-то очень интересных исполнителей. Это вот ребята из группы "Пружины нет". Мне очень интересна группа "Гражданин топинамбур". Они очень позитивные и относятся к числу тех людей, которых нужно слушать вживую.

Усе найважливіше - розклад концертів та контакти артистів - у цьому записничку. Діана не колекціонує плакати та платівки виконавців. Головне, вважає дівчина, чути музику. Єдина дорога річ - ця футболка. Однак цінна вона навіть не пам'ятним підписом соліста гурту "Смысловые галлюцинации". Такі футболки отримали учасники акції "Кращі люди", кошти від якої пішли на купівлю ліків для онкохворих дітей.

Поєднавши любов до музики із захопленням кіно, Діана почала знімати кліпи для не надто відомих, але, на її думку, цікавих українських виконавців. Зараз у дiвчини із собою пiсня гурту "Преслi", клiп якої має вийти за мiсяць.

Діана Грушецька, продюсер-початківець:

- Закачивается в плеер одна песня, на которую снимается видео, по крайней мере, у меня так происходит, и она прослушивается бесконечное количество раз, пока не приходит осознание состыковки картинки и того, что я слышу.

Свого юного віку Діана зовсім не соромиться.

Діана Грушецька, продюсер-початківець:

- Все издеваются, шутят по этому поводу, вспоминают статью сразу. Всем становится меня жалко, можно давить на жалость, пока мне нет восемнадцати. Но детская непостредственность - страшное оружие.

Ось і у день музики дівчина побігла оговорювати нові ідеї.

Ірина Долобан, Вадим Мельник, К1.

Телепрограма